Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’de aday tanıtım toplantısına konuştu. 31 Mart'ta kazanacak ittifakın adının 'Türkiye ittifakı' olduğunu aktaran Özel, "Bizim işimiz muhalefetle kavga etmek değildir. Bize kumpas kuranlar oluyor görüyoruz ama meşgul olmuyoruz. Amacımız Türkiye ittifakını kurmaktır" dedi. 

Özel'in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Türkiye rekoru bekliyorum"

"(Ayşe Ünlüce) Önce hukuk fakültesini bitirmiş ve ardından Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde Genel sekreterlik gibi hizmet vermiş Ayşe hanıma sonuna kadar güveniyoruz ve Eskişehir’i emanet ediyoruz.

Eskişehir'in oy hırsızlarına irade hırsızlarına verecek oyu bile olamaz, Eskişehir'e yürekten inanıyorum. Eskişehir’e sahip çıkmak için bütün Türkiye’ye ibreti alem olsun diye Ayşe başkan adına Türkiye rekoru bekliyorum sizlerden.

Daha 1 yıl önce Eskişehir'in oylarını Erdoğan'a karşı toplayıp AKP'den aday olanlara en yii cevabı 31 Mart'ta halk verecek. Eskişehir'in oyunu çalanlara, oy hırsızlarına Eskişehirlilierin verecek oyları olamaz. Ahlak için, vicdan için, Eskişehir'i kandıran bu akla bir cevap vermek için 31 Mart'ta CHP adına Türkiye rekoru bekliyorum sizden.

Yılmaz Büyükerşen hocalığa devam ediyor”

Yılmaz Büyükerşen Tüm CHP’li belediyelerin yapılan iyi projelerin diğer belediyelerde de uygulanması ile ilgili CHP'nin oluşturduğu yeni kurulun genel koordinatörüdür. Hizmetlerin tek elden oluşturulması için Yılmaz Büyükerşen hocalığa devam ediyor. CHP’li başkanların hocasıdır arz ederim.

“Amacımız Türkiye ittifakını kurmak”

31 Mart’ta kazanacak ittifakın adı Türkiye ittifakıdır. Bizim işimiz muhalefetle kavga etmek değildir. Bize kumpas kuranlar oluyor görüyoruz ama meşgul olmuyoruz. Amacımız Türkiye ittifakını kurmaktır. İstanbul’un üzerinde helikopterle Recep Tayyip Erdoğan’ın Arap Şeyhlerine arşlarını pazarlamasını istemeyen herkes Ankara’nın parsel parsel satılmasını istemeyen herkese şunu söylemem gerekiyor; Biz yönettiğimiz şehirleri iyi yönetiyoruz.

Anadolu’nun dört bir yanındaki vatandaşlarımıza şu söyleyebilirim; sizin 31 Martta vereceğiniz oyla kentinizi bir Eskişehir yapmak bodrum yapmak hepinizin elinde. 31 Martta oyunuzu verin bu güzel belediyeciliği sizin memleketinize getirelim."

Han: Erdal Şanlı

Mihalgazi: Hasan Ünal

Sarıca: Safiye Keskin

Günyüzü: İsa Akkaya

Beylikova: Hakan Karabacak

İnönü: Hakan Aktaş

Mahmudiye: İshak Gündoğan

Alpu: Gürbüz Güllüer

Seyitgazi: Uğur Tepe

Çifteler: Zehra Konakçı

Sivrihisar: Habil Dökmeci

Tepebaşı: Ahmet Ataç

Odunpazarı: Kazım Kurt

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Ayşe Ünlüce

Özdağ: Türkiye'yi Avrupa Birliği'nin Ruanda'sı olmaktan çıkartın Özdağ: Türkiye'yi Avrupa Birliği'nin Ruanda'sı olmaktan çıkartın

Kaynak: Haber Merkezi