Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından canlı yayında soruları cevapladı.

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu metro hattı gezisinde bir araya geldi Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu metro hattı gezisinde bir araya geldi

Halk TV'ye çıkan Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir önceki bayramda kendisini aramadığını belirtti ve önümüzdeki ramazan bayramında Erdoğan'ı arayacağını duyurdu.

"Aramak bana düşer"

Özgür Özel'in açıklamalarından dikkat çeken kısımlar şöyle:

"Cumhurbaşkanı Erdoğan beni aramadı. Geçen bayram o birinci partiydi ben seçim başarısı elde etmiştim. 'Onun araması münasip olurdu beni aramadı' diye ben partilerinde beni arayan en üst rütbedeki kişiyi aramıştım. Şimdi biz birinci partiysek şimdi Sayın Cumhurbaşkanını aramak bana düşer. En sert muhalefeti yapacağım kendisine o ayrı.

CHP bir önceki bayramda bütün siyasi partilerle bayramlaşabilen tek partidir. Bu çok önemli. Bunu sürdürebilmek lazım. Ben Türkiye'nin birinci partisinin genel başkanı olarak, iki insan olarak baktığımızda yaşımızda müsait aramak bize düşer. Ben bu bayramda ararım. Ulaşırız, ulaşmayız ayrı konu.

Kaynak: Haber Merkezi