Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Burdur’da İl Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuştu. CHP Lideri Özel'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Burdur belediyemiz sokak hayvanları hem kısırlaştırıyor hem aşılıyor hem de tedavi ediyor. Giresun’da mahalle ihtiyacı için muhtarlar meclisi kuruldu. Kırşehir’de kent meydanında ata tohumundan üretilen 87 bin sebze fidesi dağıtıldı. Sinop’ta çocuk bahçesi açıldı. Bütün zorluklara rağmen büyük bir emek var.

Edirne Uzunköprü belediye başkanı CHP'ye katıldı Edirne Uzunköprü belediye başkanı CHP'ye katıldı

Biz 31 Mart seçiminin2019’da seçilen belediye başkanlarımızın yüksek performanslarına da borçluyuz. İki günde maske üreten, herkese dokunan CHP’li belediyelerin ilk 100 gününde de ne yaptığını görüyorlar.

Geçen sene yandaş şirketlerin ne kadar vergi borcunu affettin? 660 milyar.  43 büyük firmanın, otoyol yapan, köprü yapan, ihale alan devletin her ihalesini iğneden ipliğe alan 43 firmanın 660 milyar vergi borcunu sildin. 6’da 1’i bütün emeklilere yetecek.

"Bizim önceliğimiz olan emeklileri ve emekçileri görmüyorlar"

Siyaset öncelik belirleme işi, beyefendinin önceliği zenginler. Bizim önceliğimiz olan emeklileri ve emekçileri görmüyorlar.

En düşük emekli maaşını 17 bin 500 lira yapın biz bütün Cumhuriyet Halk Partili belediyeler borcumuzu derhal kapatacağız.

Yap emekliye 17 bin 500 lira."

Kaynak: Haber Merkezi