Mansur Yavaş duyurdu: İnternet ve Çocuk Güvenliği seminerlerimize başlıyoruz Mansur Yavaş duyurdu: İnternet ve Çocuk Güvenliği seminerlerimize başlıyoruz

TBMM’de yarın Orta Doğu’da artan gerilim ve İsrail tehdidiyle ilgili oturum yapılacağını hatırlatan Özel, “Bu memleket öyle Netanyahu'nun kendi halkının bile yaka silktiği birinin tehdidine cevap vermeyecek, ondan korkacak durumda değildir" dedi. MEcliste gerçekleştirilecek oturum hakkında Özel, “Bu memleket öyle (İsrail Başbakanı Binyamin) Netanyahu’nun, kendi halkının bile yaka silktiği birinin tehdidine cevap vermeyecek, ondan korkacak durumda değildir. Bunu herkes bilir ama Cumhurbaşkanı Erdoğan diyor ki ‘Bir sonraki hedefi biziz’” diye konuştu. 

“Yarınki oturumun 10 yıl gizliliği var”

Özel sözlerine şu şekilde devam etti;

“Ona ne Netanyahu cesaret edebilir ne dünyanın en akılsızları buna kalkışabilir ama bir şey var, bir korku yaymak. O korkuyla insanları ‘Evet, açsın, yoksulsun, işsizsin ama tehlike büyük. İsrail saldıracak. Beni desteklemelisin’ demekse hesap, işte bu parti bu numarayı yutmaz. Geçmişte yaptığı oyunlara gelmez. O yüzden yarın Meclis’e çağırdık. ‘Kapalı oturum yap’ dedik. Kendi gelmiyor. Gelmeli, gelmeliydi. Bakanları geliyor, gelsinler. Yarınki oturumun 10 yıl gizliliği var. Yarın, bize İsrail saldırısının kapıda olduğunu, bir sonraki hedefin Türkiye olduğunu anlatırlarsa gereğini yaparız, susarız. Bildiklerinizi bize anlatın.

Havanda su dövüp, ‘Tehlike var, olabilir’ deyip, bu Meclis kürsüsünden cumhurbaşkanı ağzıyla söylenen lafın altını tane tane doldurmazlarsa evet, oturum gizli, söyleneni söyleyemem ama söylenmeyeni ifşa ederim. Kimse bizi İsrail tehdidiyle korkutup televizyonlarda savaş konuşturup yoksulluğu, emekliyi, asgari ücretliyi, depremzedeyi, çiftçiyi, işçiyi konuşmamamızı beklemesin. Bunun hesabını çok ağır sorarız.”

Kaynak: Haber Merkezi