Bakan Göktaş: İstanbul'a 1 trilyon 649 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik Bakan Göktaş: İstanbul'a 1 trilyon 649 milyar liralık yatırım gerçekleştirdik

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla başkentte binlerce kişi, Büyük Gençlik Yürüyüşü'nde bir araya geldi. Kızılay Güvenpark'ta başlayan yürüyüşe Gençlik Caddesi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldı. 

Burada konuşma yapan Özel, şunları söyledi:

"Birisi işgal donanmasına binip kaçarken bizimki Bandırma Vapuru'na binip Samsun'a çıkıp Kurtuluş Savaşı'nı başlatıyordu. O yüzden bir gün yeniden Türkiye'de bir beka sorunu olursa hiç kimse merak etmesin Atatürk'ün emanet ettiği gençler gerekirse ölüm pahasına bu cumhuriyete sahip çıkacaklar. Ancak gerçek beka sorunu şudur: bir ülkedeki 4 gençten 3 tanesi 'imkanım olursa yurtdışına giderim bir daha dönmem' diyorsa işte beka sorunu oradadır. 31 Mart'ta teşekkür konuşmasında söylediğim, değerli arkadaşlar sadece bizler değil hangi görüşten olursa olsun gençler bir daha düşünmeye bir seçim daha beklemeye ve Türkiye'nin gençliğinden umudu kesmemeye karar verdiler.

"Buraya partimizi iktidar yapmış olarak bir daha geleceğiz"

Bizim görevimiz seçimden kimsenin kaybetmeden çıktığını bilerek asla zafer sarhoşluğuna kapılmadan bu ülkenin ortak geleceği için hep birlikte çalışarak didinerek arkadaşlarımızı ikna ederek bir büyük mücadeleyi vermek zorundayız. Hep birlikte Atatürk'e söz veriyoruz. Buraya bir daha geleceğiz. Gelecek genel seçimlerde buraya böyle geleceğiz, bir daha geleceğiz, hep birlikte geleceğiz ve söz veriyoruz buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz.

Gençler bugün 47 yıl sonra Ata'nın huzurunda ilk kez birinci parti olarak geldik. Şimdi onun Samsun'a çıkışının 105. yılında ona şöyle sesleniyoruz: Atam, sana söz, biz buraya partini iktidar yapmış, aydınlanma ateşini yeniden yakmış olarak gelecek seçimden sonra bir kez daha milyonlarla geleceğiz. Gazi Mustafa Kemal gibi ben de sadece ve sadece sizlere güveniyorum."

Kaynak: Haber Merkezi