Özcan Deniz, menajerliğini üstlenen abisi Ercan Deniz ile tartışmasının ardından ailesine rest çekmiş, bundan sonra tek ailesinin oğlu Kuzey ve İranlı eşi Samar Dadgar olduğunu söylemişti. Ercan Deniz ve Deniz'in kız kardeşi Yurda Gürler'in de tartışmaya dahil olmasıyla olay büyümüş, Samar Dadgar'ın Özcan Deniz'i ailesinden ayırdığı iddiaları gündem olmuştu.

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Özcan Deniz'in, kız kardeşi Yurda Gürler'e "Senin ve birlikte olduğun o evli barklı adam için hazırladığım video duruyor" demesinin ardından tartışma büyümeye devam ediyor. Beyaz Magazin'e konuk olarak Ercan Deniz'in yakın arkadaş olduğunu söyleyen Bilal Özbilge, Samar Dadgar'ın Özcan Deniz'in ailesini evden atarak eve kendi ailesini yerleştirdiğini öne sürdü.

"İran'dan gelen 9 kişilik aile şu an o evde yaşıyor" diyen Özbilge, Deniz'in annesinin bu olaya bulaşmak istemediğini ve en küçük kız kardeşin şu an hastanede ölümle pençeleştiğini de aktardı.

Kaynak: Haber merkezi