'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Çukur', 'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Mucize', 'Güneşi Gördüm', 'Hep Yek' gibi yapımlarda yer alan tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı çalındı. Hesabı çalan kişi, Sürmeli'nin ağzından itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu, açıklamaları yalanladı.

Hesabı çalan şahıs, yaptığı ilk paylaşımda "Önemli günahlarımı itiraf etmeye karar verdim. Çünkü bu suçluluk duygularımla yaşamak beni kirletiyor ve başıma gelen her şeyi hak ettim ben. Çünkü çok insanın günahına girdim" ifadelerini kullandı.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

"Zorla kürtaj yaptırdım"

Ardından Sürmeli'nin oyuncu Didem Karataş'ı kürtaj yaptırmaya zorladığı iddiasında bulunan şahıs, Sürmeli'nin ağzından şu cümleleri yazdı:

"Torunum yaşındaydı diye çocuk istemedim. Zorla hastane ebesi kız kardeşim Gülben Sürmeli tarafından kürtaj yaptırdım."

Sürmeli’nin vergi kaçırdığını da iddia eden şahıs, "Menajerim Cem Tatlıtuğ’un kız arkadaşının adına şirket üzerinden diziler ve sinema filmleri için anlaştığım ücretin yüzde 50’si resmi olarak bana geliyordu. Kalan yüzde 50 miktar oğlum Eren Sürmeli hesabına ve elden veriliyordu" yazdı.

Oyuncunun menajerlik şirketi tarafından yapılan açıklamada ise, "Oyuncumuz Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı çalınmıştır. Yapılan hiçbir paylaşıma itibar etmeyiniz" denildi.

Kaynak: Haber merkezi