Orhan Öğücü kimdir? Orhan Öğücü nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Orhan Öğücü’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Orhan Öğücü kimdir? Orhan Öğücü kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Orhan Öğücü’nun biyografisini haberimizde derledik…

Orhan Öğücü kimdir?

1956 Gaziantep doğumlu Orhan Öğücü, lise eğitimini Gaziantep’te, lisans eğitimini ise Manchester Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamladı.

Profesyonel iş hayatına Güneydoğu İplik Sanayi Şirketi’nde başlayan Öğücü, 1978–1980 yılları arasında ODTÜ Gaziantep yerleşkesinde Öğretim Görevlisi olarak çalıştı.

Selçuksports | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle Selçuksports | Hollanda – Bosna Hersek maçı canlı izle

1984 yılında, Marmara Pamuklu Mensucat’ın kurulumunda görev aldı ve 2007 yılına kadar şirketin yönetim kademesinde çalışmalarını sürdürdü. Lila Kağıt’ın kurulması ile 2007 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevine devam etmektedir.

Farklı dönemlerde TOBB Kağıt Ürünleri Meclisi ile Selüloz ve Kağıt Sanayi Vakfı’nın yönetim kurullarında bulunurken, aktif olarak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Mütevelli Heyeti’nde ve Gönüllü Hizmet Vakfı (GHV) Yönetim Kurulu’nda yer almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi