Oyuncu Onur Seyit Yaran'ın ablası sosyal medya hesabından paylaştığı videolarda kardeşinin kendisine, eşine ve babasına psikolojik taciz uyguladığını iddia etmişti. Yaran, ablasının bu iddialarına yanıt verdi.

Yaran'ın ablası, paylaştığı videoda "Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum. Sürekli bizi tehdit ediyor. Senin doğmamış çocuğunu, kocanı … diyerek küfürler ediyor, silahlar gösteriyor bize, 'sizi öldürürüm' diyor" ifadelerini kullanmıştı. Kendisi ve eşinin başına bir şey gelirse sorumlusunun kardeşi Onur Seyit Yaran olduğunu belirten abla, "Biz ona peygamberim diyecekmişiz para veremiyormuşuz o yüzden ona sebat etmemiz gerekiyormuş o peygambermiş" demişti.

Sosyal medyada gündem olan iddialar sonrası oyuncunun ablasının hesabından paylaşılan özür mesajında ise "Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için herkesten özür dilerim. Boş yere zamanınızı aldım, sevgiler" ifadelerini kullanmıştı.

MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te büyük ödülün sahibi kim oldu?

"Ablam depresyon tedavisi görüyor"

Onur Seyit Yaran da sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Ablam psikolojik depresyon tedavisi sürecinde. Bu yüzden ona karşı bir hukuksal tepkim olmayacak. Bu konuda anlayışlarınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim" diye yazdı.

Kaynak: Haber merkezi