Onur Genç kimdir? Onur Genç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Onur Genç’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Onur Genç kimdir? Onur Genç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Onur Genç’nun biyografisini haberimizde derledik…

Onur Genç kimdir?

Baş yönetici-CEO-Genel Müdür

BBVA Grubu

Profesyonel deneyim

Onur Genç, Aralık 2018'den bu yana BBVA Grubu'nun İcra Kurulu Başkanı'dır.

BBVA Compass Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su ve 2017 yılında üstlendiği BBVA Grubu ABD Ülke Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Sayın Genç, daha önce BBVA'nın Türkiye'deki iştiraki olan Garanti Bankası'nda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2015 yılında BBVA'nın Türkiye'deki iştiraki olan Garanti Bankası'nda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Genç, 2012 yılında Garanti Bankası'na Perakende, Özel Bankacılık ve Ödeme Sistemlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katıldı.

BBVA Group'a katılmadan önce McKinsey & Company'de çeşitli liderlik rollerinde bulundu. 1999 yılında global yönetim danışmanlığına katıldı ve 2004 yılında ortak oldu. Sonunda kıdemli ortaklığa yükseldi ve 2009 yılında McKinsey'in Türkiye ofis müdürü oldu. 

Kariyerine 1997 yılında Dallas'ta American Airlines'ta mali kontrolör olarak başladı.

Orhan Erdemir kimdir? Orhan Erdemir kimdir?

Evli ve iki çocuk babasıdır ve Madrid'de yaşamaktadır.Evli ve iki çocuk babasıdır ve Madrid'de yaşamaktadır.

Eğitim

1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünü birincilikle bitirdi. 

1997 yılında, Carnegie Mellon Üniversitesi İşletme yüksek lisans (MBA) bölümünden, 4.00/4.00 not ortalaması ile Henry Ford II Bursiyeri ve Akademik Üstün Başarı ödülleriyle mezun oldu.

Kaynak: Haber Merkezi