Dünya Kupası Afrika Elemelerinde Kamerun ile Mauritius kozlarını paylaştı. Kamerun'un 3-0 kazandığı müsabakanın 82. dakikasında Onana bir sakatlık geçirdi.

Yaşadığı rahatsızlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalan 27 yaşındaki file bekçisi, yerini Fabrice Ondoa'ya bıraktı. Oyuncunun durumu hakkında net bir açıklama yapılmadı.

Ligde sırasıyla Everton, Newcastle United ve Chelsea maçlarına çıkacak olan Manchester United'da Onana'nın iyileşmediği süreçte kaleye Altay Bayındır'ın devralacağı iddia edildi.

Fransa, Belçika'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale çıktı Fransa, Belçika'yı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale çıktı

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 29 Kasım'da temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United'da bu karşılaşmada da kaleyi Altay Bayındır koruyabilir. 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İngiliz Daily Mirror'da yer alan habere göre; Altay Bayındır antrenmanlarda gösterdiği performansla takımın kaleci antrenörlerini etkilemeyi başarmıştı.

Milli futbolcu yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibinin yolunu tutmuştu. Altay Manchester United'da henüz hiçbir maçta forma giyemedi. 

Editör: Ateş Çatıkkaş