Ömer Çınar kimdir? Ömer Çınar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ömer Çınar’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ömer Çınar kimdir? Ömer Çınar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ömer Çınar’nun biyografisini haberimizde derledik…

11 Mart Müge Anlı: Erdem Kaynak’ın katili kim? Seher Allıtekin bulundu mu? Muradiye Çınar oğluna kavuşacak mı? 11 Mart Müge Anlı: Erdem Kaynak’ın katili kim? Seher Allıtekin bulundu mu? Muradiye Çınar oğluna kavuşacak mı?

Ömer Çınar kimdir?

Bir elinde cımbız, bir elinde ayna. Sosyal medyada sahte hoca olarak davet yapıp hanımları ağına düşüren kocasını ve kaçırılan oğlunu aramaya Müge Anlı stüdyolarına geldi. Muradiye Çınar, eşinin oğlunu kaçırdığını ve kendisine göstermediğini iddia ediyor.

Tiktok'a merak salan ve kendisini 'Çınar Hoca' diye tanıtan kocası Ömer Çınar, Muradiye Hanım'ın üzerine kuma getirmiş. Oğlu İsmail ile görüşmesine müsaade etmeyen Ömer Çınar hakkındaki iddialara ne yanıt verecek? Muradiye Hanım, oğlu İsmail'in kendisine "Kafir müşrik. Sana anne demeye utanıyorum" dediği ve görüşmek istemediğini söyledi.

Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu Bursa'da boş arsada 80 adet zehirli etil kloroformat varili bulundu

Muradiye Hanım, “Kocamın benim üzerime kuma getirdiği hanım evli ve çocukluydu. Beni darp etti. Kendi nefsine sahip çıkamayan başkasına nasıl din eğitimi verecek. Kendi din bilgisi yok. Oğlumu bulalım. Babası gibi üfürükçü olmasın. Oğlumun beynini yıkamış. Çocuğumun nerede yaşadığını bilmiyorum. Çocuğumu istiyorum. Şimdi de başka bir kadınla ilişkisi olduğunu ve kadının hamile olduğunu öğrendim. Lütfen oğlumu bana bulun” dedi.

Ömer Çınar yayına bağlanarak, "Ben esnaf bir adamım. Olay o kadının manipüle ettiği gibi değil. Ben Tiktok'tan hesap açamaz mıyım? Konu benim dini eğitimim mi? Ben hoca değilim. Ben konuyu geçeyim. Şuna açıklık getireceğim. Ben onun eğitimini almışım ki konuşuyorum. Sizce kimden almışımdır? İlla insanın bir diploma alması mı lazım? Mevlana cahildir o zaman. Ben hoca değilim. Muradiye çocuk senin tapulu malın mı? Ben çocuğu göstermeyecek olsam Rana'yı vermezdim. İsmail beni istiyor. Çocuk seni görmek istemiyor. Pedagoglar gelir çocuğun kimde kalması gerektiğine karar verir. Resmi kanallarla çocuğuna ulaşabilir. Ben Afyon'da yaşıyorum. İstediği zaman gelip çocuğunu görebilir. Çocuk 5. sınıfa gidiyor. Okula yazdırdım" ifadelerini kullandı. 

Müge Anlı, kendisini hoca olarak tanıtan üfürükçüye sinirlenerek, "Yeter artık kendinizi yanlış tanıtmayın. İnsanlar kanıyor. İnsanları dolandırmayın" dedi. Yayına bağlanan komşu Dilek Hanım, "Muradiye'nin gördüğü şiddete biz bizzat tanık olduk. Ben Atatürk'ün okullarında çocuk okutmam diye konuştuğunu duyduk. Kocası çocuklarını okutmak istemiyor" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi