Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Justin TV | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Şevki Bolat kimdir? Şevki Bolat nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şevki Bolat kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şevki Bolat kimdir? Şevki Bolat kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şevki Bolat biyografisini haberimizde derledik…

Şevki Bolat kimdir?

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın babası Şevki Bolat hayatını kaybetti. Şevki Bolat'ın İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi. Şevki Bolat, Bakan Bolat, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babasıydı.

İstanbul'da uzun süredir tedavi görmekte olan Şevki Bolat'ın vefatı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat'ın babası olduğu ortaya çıktı. Ereğli ilçesine kökeni olan Şevki Bolat, iş dünyasında ve toplumda saygın bir konuma sahipti. Ereğli'nin Hamidiye Mahallesi'nden olan Şevki Bolat, ailesi ve yakın çevresi tarafından büyük bir acıyla karşılandı. Türk iş dünyası da bu kaybın ardından büyük bir üzüntü içerisine girdi.

Kaynak: Haber Merkezi