Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu

Tahir amcasını esir alır öldürmekle tehdit eder ama çaresi olmaz amcası kendisini kurtarır. Tahiri kızlarının yanına götürür ve son kez kızlarını görebileceklerini söyler. Amca , nurettini getirmelerini ister. Nurettin gelir ama kimse ona bir şey yapamaz tüm adamları kendisine çekmiştir. 

Hasana da tarafını seç der. Ömer kızları kurtarmaya gelir ve abisini de bulur birlikte eve gelirler. Vicdan ve Şükran Tahiri affetmez ve kızarlar ama Eda babasının onları kurtarmak istediğini babasını affettiğini söyler. Şükran sırf Eda için eve gelmesini kabul eder. Gamze eve gelen Ömere ayrılmak istediğini söyler ve valizini hazır eder. Ömer de valizi alıp gider.  

Tahir babasından özür diler ve affetmesini ister. Reşat affeder. Sadık karısını dinlemez ve onun parası ile araba alır. Ömeri de alır yanına ama yolda gelirken arabanın çalıntı olduğunu öğrenirler polisler tarafından durdurulup. Nuran arabanın çalıntı olduğunu duyunca baygınlık geçirir. Gamze ve Nisa gezmeye çıkarlar. Kuaföre gidip Nisaya oje sürdürür ve Gamzenin de saçlarını boyatırlar. Tahir kendisini affettirmek için yemek organize eder ve herkesi çağırır.

Herkes yemekte buluşuyor. Tahir yemekte saz çalıp şarkı söyler. Şükran dan özür diler ama Vicdan bozulur. Gamzenin annesi Fatma, Nisanın oturduğu evi sattığını söyler. Herkes şok geçirir. O anda lokantayı polisler basar ve Tahirin hakkında arama olduğunu söyler.

Ömer 46. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 46. Bölüm fragmanı izle, Ömer 45. Bölüm son sahne izle 

Kaynak: Haber Merkezi