Okuldaki bıçaklı kavgada Yaman bıçaklanır. Ameliyata alınan Yaman kurtarılamaz ve ölür. Bütün aile yamanın hayatını kaybetmesi şokuna girer. Herkes bu konuda Edayı suçlar Eda ise yaşamak istemez artık. Amcası Ömer kendisine yardımcı olur. 

Reşat hocanın abisi Tahiri iyice yanına çeker ve kendisine benzetir. Tahirin kendisini takip ettirin der. Atacağı her adımdan haberimiz olsun der. 

Yamanın annesi Nisanın kocası ile teselli gidermeye çalışır. Reşat’ın eşi de olaya çok üzülür. Ömer Gamze ve çocuğu için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışır. Doktor kontrolüne giden Gamze beklenmedik bir haber ile karşılaşır. Doktor çocuğun alınması gerektiğini kendisine iletir. Gamze ve Ömer bu haber ile yıkılırlar. Ömerin dünyası yıkılır ve ne yağacağını bilmez. Daha yamanın acısı tazeyken bir de böyle bir olay ile iyice yıkılırlar. 

Eda kendisini bir türlü affedemez. Ne yapacağını da bilemez. Görüntüleri internete sızdırılmıştır. Görüntüleri nasıl sileceğini düşünüyor. Emine Yamanın ölümünden tek sorumlu olarak Edayı görür. Tahir kadınların bundan sonra dışarı çıkmasına kesinlikle karşı çıkar. Eve kilitler onları. 
 

Gamzeye yeni iş teklifi gelir. Yeni işi çok caziptir masa başında para kazanması teklif edilir. Gamze teklifi kabul eder ama bir taraftan da kocasına sormak ister. Gamzeyi yine iş bahanesiyle tehlikeli bir ortama çekmeye çalışıyorlar. 

Ömer 42. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Ömer 42. Bölüm fragmanı izle, Ömer 41. Bölüm son sahne izle 

Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu Kenan İmirzalıoğlu, Kim Milyoner Olmak İster'e veda etti: Farklı tepkilere neden oldu

Ömer fragman izle. Ömer son sahne izle 

Kaynak: Haber Merkezi