Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde yarı final için sahaya çıkıyor. Sarı lacivertliler, Olympiakos takımına konuk olurken tarihinde 9. kez Yunan takımıyla karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe tarihinde Yunanistan takımlarına karşı oynadığı 8 mücadelede 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Fenerbahçe’de gözler Olympiakos karşılaşmasına çevrildi. Avrupa’da mücadelesini yarı final ile taçlandırmak isteyen sarı-lacivertliler, Olympiakos karşısında galibiyet hesapları yapıyor. Sakatlığını atlatan Mert Hakan Yandaş’ın son durumu maç saatinde belli olacak.

Fenerbahçe, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli üçüncü organizasyonunda yarı final hedefliyor.

Olympiakos - Fenerbahçe maçı Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanırken mücadeleyi Sandro Scharer yönetecek.

Olympiakos - Fenerbahçe karşılaşması 11 Nisan Çarşamba günü saat 19.45’te başlayacak.

Said Ali kimdir? Said Ali kimdir?

MUHTEMEL 11

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Çağlar, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe ve Olympiakos arasında oynanacak UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final mücadelesi yayın hakları Exxen platformunda bulunuyor.. Mücadele Exxen üzerinden naklen canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe'de Olmypiakos maçı öncesinde kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertlilerde Djiku, Mert Hakan ve King karşılaşmada forma giyemeyecek. Serdar Aziz, Serdar Dursun ve Mert Müldür, UEFA listesinde yer almadığından kamp kadrosuna alınmadı.

Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak müsabakada Fenerbahçe tribünü alınan ceza sebebiyle yerini alamayacak.

İstanbul’daki rövanş mücadelesi ise 18 Nisan Perşembe günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşmada ev sahibi taraftarlar statta yerini alabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi