Türkiye'de kripto varlıklara ilişkin yasal çerçevenin de netleşmesiyle pazardaki rekabet hız kazandı. OKX’in, Türk kullanıcılara özel oluşturduğu etkinlik kapsamında, günlük görevleri tamamlayan yeni kullanıcılar, toplamda 33 milyon liralık ödül havuzundan yararlanma ve bir araba kazanma şansına sahip olacak. Günlük görevleri düzenli olarak tamamlayan kullanıcılar, Tesla Model Y, yaklaşık 3 bin 500 dolar değerinde 1 Ethereum, OKX oyuncu koltuğu, binlerce USDT ve McLaren şapkası gibi ödülleri kazanma şansı yakalayacak.

Yalnızca yeni kullanıcılar katılabilecek

Yalnızca yeni kullanıcıların katılabildiği OKX Günlük Görevler Etkinliği’ne katılmak için OKX’e kaydolan ve kimlik doğrulaması yapan kullanıcılar ilk ödülden yararlanmaya hak kazanıyor. Takip eden basit görevler, 10 USDT yatırma, 50 USDT spot işlem hacmine ulaşma, arkadaş davet etme gibi görevleri içeriyor. Kripto para borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX’in Copy Trade ve Al-Sat Botları gibi gelişmiş özelliklerini de tanıtmayı amaçlayan etkinliğe katılım 10 bin kullanıcıyı aştığında, araba ödülü ve bu ödüle dair görevler de açılıyor. Öte yandan OKX TR X hesabını takip eden ve kampanya duyurusunu RT’leyerek iki arkadaşını etiketleyen 500 kullanıcı, 500 NOT airdrop’undan yararlanabiliyor.

Spot piyasada elektrik fiyatları belli oldu Spot piyasada elektrik fiyatları belli oldu

Etkinlik kullanıcıların daha çok deneyim kazanabilmesi için tasarlandı

Kripto para borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX tarafından Türkiye’deki kripto adaptasyonunu artırmak amacıyla hazırlanan 33 milyon lira ödül havuzlu etkinliğin her aşaması, kullanıcıların kripto varlıklarla daha çok işlem yapabilmesi, daha çok deneyim kazanabilmesi için tasarlandı. Günlük Görevler Etkinliği’ne katılmak ve ilk ödülden yararlanmak için OKX’e kayıt olmak yetiyor.

Kaynak: DHA