Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la sözleşme uzatılmasına ilişkin imza töreni gerçekleştirildi. Törene Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de katıldı.

Resmi imzaların ardından sözlerine devam eden Buruk, "Her takım için teknik direktör çok önemli, Beşiktaş başarılı bir teknik adamla imza attı. Trabzonspor, Abdullah Avcı gibi başarılı bir teknik adamla devam ediyor. 4 takımın da sezonun başında yarışın içinde başlayacağı ve geçen sezona göre daha çekişmeli olacağını düşünüyorum. Rekorları kırıyorsak rakibimiz olduğu için kırıyoruz. Bu sene Fenerbahçe geçen sene hem Fenerbahçe hem Beşiktaş bizim performansımızı daha yukarıya çeken takımlardı."

Bakan Kurum, A Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi Bakan Kurum, A Milli Futbol Takımı'na başarılar diledi

"Ayrılmak istediğimiz oyuncular olacak"

Erden Timur ve iç transferle ile ilgili konuşan Buruk, "Erden Bey yanımızda olduğunu dışarıdan net bir şekilde gösteriyor. Hepimizin hayatı Galatasaray'a adanmış. Oyuncularla ilgili sorun yok. Temmuz ayının başında hepsi burada olacak. Ayrılmak istediğimiz oyuncular olacak, devam etmek istediklerimiz bizimle olacak. Olumsuz bir şey olmadı." dedi.

"Taraftarları çok mutlu edecek transferler yapacağız, hepsi rahat olsun"

Yapılacak transferlere ilişkin Okan Buruk, "Elimizde çok iyi oyuncular var. Kadro yapımız bir sene önceye gör daha oturmuş durumda. Orta sahada çok iyi oyuncularımız var, onların dışında profil bakacağız. Hem Türkiye, hem de Şampiyonlar Ligi'ne uygun orta saha bakacağız. Bize çok büyük katkı sağlayacak oyuncu lazım. Başkanımız en iyisi için yetki verdi. Bütçemizde olacak. Alabileceğimiz en iyi oyuncuları alacağız. Çok önemli oyuncu, çok önemli transferler yapacağız. Sağ bek çok acil alınacak. Orta sahaya alacağız. Hücum hattına destek olacak bilecek oyuncular düşünüyoruz. Çok önemli oyuncular belirledik. Taraftarları çok mutlu edecek transferler yapacağız, hepsi rahat olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi