Oğuz Özmen kimdir? Oğuz Özmen nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Oğuz Özmen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Oğuz Özmen kimdir? Oğuz Özmen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Oğuz Özmen’in biyografisini haberimizde derledik…

Oğuz Özmen kimdir?

Oğuz Özmen, Özmen Un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır ve Gaziantep'e İpek Hanım Konağı ve Hışvahan gibi önemli projeler kazandıran Özmen ailesinin bir üyesidir. Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen 2023 Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni'nde de ödül almıştır. Özmen Un A.Ş., un ve unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren köklü bir şirkettir. Oğuz Özmen, Koç Üniversitesi'nden mezun olmuş ve iş hayatında önemli başarılar elde etmiştir. İş dünyasındaki etkinliklere aktif katılım gösteren Özmen, sektörel fuarları da yakından takip etmektedir.

Oğuz Özmen'in sevgilisi yetenekli oyuncu Özge Özacar'dır. Oğuz Özmen ve sevgilisi Özacar'ın tanışma hikayesi, ortak arkadaşları aracılığıyla bir sosyal sorumluluk projesinde buluşmalarıyla başlamıştır.

16 Eylül spot piyasada doğal gaz fiyatları 16 Eylül spot piyasada doğal gaz fiyatları

Kaynak: Haber Merkezi