Muhammed Yakut isimli kişi, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda Doktor Ender Saraç'ın 8. sınıfa giden oğlu M. Saraç'ı istismar ettiğini iddia etti. Ender Saraç ise iddiaları yalanladı. 

Yakut, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın dikkatine,

Bu Namussuz Dr. Ender Saraç’ın başka erkek ile yaptığı namussuzluk yetmemiş birde oğluna tacizde bulunmuştur. çocuğun kendi okulunda tuttulan tutanakla belgelenmiştir. Bu şahıs halkımıza kötü örnek olmakta ve tehlike etmektedir, gereği yapılmalıdır, yarın bütün medya ve sivil toplum örgütlerinin derhal ve derhal bu konuya odaklanmasını insanlık namına rica ediyorum, çünkü bu akp avaneleri’nin namussuzlukları hiç bitmemektedir.

Videodaki Sonda’ki müstehcen görüntü Ender Saraç ve başkasıdır. Oğlu ayrıca okulda hocalarına tutanak tuturup taciz edildiğinin iddiasında bulunmuştur. Bu namussuz adamın bir çok videosu iletilmiştir bize, bu namussuza inkar etme hakkı vermiyorum çünkü benim insanlık namına kanım dondu, cezasını çekmelidir."

''Hayatım boyunca çocuk tacizlerine karşı mücadele ettim''

Konuyla ilgili Haberler.com'a konuşan Saraç, "Kesin ve net iftira. Bunu kanıtlayacağız'' dedi. X hesabından da paylaşım yapan Saraç, "Allah kuru iftiradan saklasın" ifadelerini kullandı.

Ali Yerlikaya ‘Narin’ hakkında konuştu: Adalet tecelli edecek Ali Yerlikaya ‘Narin’ hakkında konuştu: Adalet tecelli edecek

Gazeteci Fatma Karaağaç, Ender Saraç ile görüştüğünü ve Saraç'ın kendisine şunları söylediğini aktardı:

''İğrenç bir iddia. Tabii ki yalan. Kesinlikle redderim. Boşanma sürecinde annesinin konuşma yasağı olduğu için maalesef çocuğu böyle bir şeye alet ediyor. Ben bir açıklama yapmayacağım yarın hukuki yollara başvuracağız. Bu iftiraya karşı gerekli tavrımızı alacağız. Değil böyle bir şey yapmak düşüncesi dahi büyük sapkınlık. Cevap vermeye değmez. Yazık. Çok büyük bir yalan çok büyük bir iftira. Hayatım boyunca ben çocuk tacizlerine karşı mücadele ettim.''

Uzaklaştırma kararı aldırmıştı

Geçtiğimiz günlerde Ender Saraç, eşi Benan Saraç’ın kendisine tekme tokat saldırdığını ve kravatla boynunu sıkarak nefes almasına engel olduğunu öne sürerek 1 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Benan Saraç ise psikolojik şiddete uğradığını açıklamıştı. 

Editör: Betül Vural