Nuri Köşkdere’nin hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Nuri Köşkdere kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Nuri Köşkdere kimdir? Nuri Köşkdere nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Nuri Köşkdere’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nuri Köşkdere kimdir? Nuri Köşkdere kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Nuri Köşkdere’nin biyografisini haberimizde derledik…

Erdal Pınar kimdir? Erdal Pınar kimdir?

Seçil Erzan ile arasında ilişki yaşandığı iddia edilen AK Partili Nuri Köşkdere kimdir?

Gazeteci İsmail Saymaz, Denizbank şube müdürü olan Seçil Erzan’ın, para alınanlar listesinde yer alan ancak davada şikâyetçi ya da şüpheli olarak yer almayan AK Parti Çorlu Belediye Meclis üyesi Nuri Köşkdere ile arasında ilişki yaşandığını yazdı.

Seçil Erzan bankacılık hayatından önce Nuri Köşkdere'nin yanında çalışmış . Nuri Köşkdere iş adamıdır. Babadan kalma toprak zenginidir, paraya ihtiyacı yok. Futbolcuların dolandırıldığı davada 500 bin dolar verip  bir buçuk milyon dolar aldığı iddia ediliyor. Futbolcuların da dahil olduğu gizli fon davasında Nuri Köşkdere, müşteki de değil sanık da değil. 

Nuri Köşkdere'nin yanında satış müdürü olarak çalışan Ali Köşkdere'nin Seçil Erzan ile aşk yaşadığı da öne sürülüyor.  

Bilgiler gelince haberimiz güncellenecektir.
 

Editör: Selim Ercan