Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Nur Tuğba Namlı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nur Tuğba Namlı kimdir? Nur Tuğba Namlı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Nur Tuğba Namlı’nın biyografisini haberimizde derledik…

Nur Tuğba Namlı kimdir?

1983 Mersin doğumlu olan Nur Tuğba Namlı evli ve iki çocuk annesidir. Balıkesir Üniversitesi mezunudur. Var Mısın Yok Musun yarışmasında keşfedildikten sonra Gülgûn Feyman'dan sunuculuk dersleri aldı.

SKY Türk kanalında gece haberlerini sunduktan sonra NTV’ye transfer oldu.

Kasım 2014'te, NTV'deki görevinden ayrılarak TV8'e geçen Namlı burada Survivor Panorama’nın sunuculuğunu üstlendi.

Son olarak Kanal D’nin ilgiyle takip edilen programı Neler Oluyor Hayatta’da Hakan Ural ile birlikte günün öne çıkan olaylarını ekrana taşıdı.

Uzun zamandır Neler Oluyor Hayatta programının sunuculuğun Hakan Ural ile yapan Namlı, 19 Temmuz'da yaptığı paylaşımda programdan ayrıldığını açıklarken sebebini paylaşmadı.

Hakan Ural ile çekildiği fotoğrafı paylaşan Namlı, "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir Kanal D ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm @hakanuralofficial ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene... O yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor

Ne kadar teşekkür etsem az…

Programımızın her gününde ben sizin bana olan sevginizi hep hissettim. Benim sevgimin de size ulaştığını umuyorum. Sizlerle beni buluşturan işimi de, sizi de çok seviyorum!

Biz sizinle yeni işlerde yine buluşacağız, yine beraberiz

Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum, sevgilerimi yolluyorum, iyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi