Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Avrupa’daki ülkelerde sokaklarda hayvan olmamasını örnek göstererek yaptığı açıklamalara kişisel sosyal medya hesabından tepki gösteren NOW TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, bu paylaşımından kısa bir süre sonra kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldığını duyurmuştu. Bugün de yaptığı açıklamayla NOW TV'yle yollarının ayrıldığını söyledi.

Pazar günleri NOW TV ekranlarında Benden Söylemesi programının sunucusu Ozan Gündoğdu, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Gülbin Tosun’un yerine hafta sonu haberlerini sunacağını açıkladı. Gündoğdu, paylaşımında “Umarım başarılı olabilirim çünkü Gülbin Tosun’un 15 yıldır büyük bir istikrar ve başarıyla yürüttüğü işin sorumluluğunu almış oldum” ifadelerine yer verdi.

Ozan Gündoğdu’nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Sevgili dostlar;

NOW TV ekranlarına değil ama pazar günleri ilgiyle takip ettiğiniz Benden Söylemesi programına veda ediyorum. Bu benim için oldukça üzücü zira hem Merve Yıldırım’ın dostluğu hem de Meliha Okur’un tecrübesinden daha az faydalanacağım.

Artvin'de heyelan ve taşkınlar nedeniyle 32 köy yolu kapandı Artvin'de heyelan ve taşkınlar nedeniyle 32 köy yolu kapandı

Ekrandaki yeni görevim hafta sonu ana haberleri sunmak olacak. Türkiye’deki gelişmeleri bundan sonra beraber anlamaya çalışacağız. Umarım başarılı olabilirim çünkü Gülbin Tosun’un 15 yıldır büyük bir istikrar ve başarıyla yürüttüğü işin sorumluluğunu almış oldum.

Destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. 14 Eylül’de NOW TV ekranlarında görüşmek üzere.”

Kaynak: Haber Merkezi