ABD'nin Florida eyaletinde aile arasında çıkan ' Noel hediyesi' kavgasında, 14 yaşındaki Damarcus Coley, 23 yaşındaki iki çocuk annesi ablasını öldürdü.

23 yaşındaki Abrielle Baldwin, iki bebeği ve 15 ile 14 yaşlarındaki erkek kardeşleriyle beraber Noel alışverişine çıktı. 14 yaşındaki Damarcus Coley, alışverişte ağabeyinin kendisinden daha fazla hediye aldığını söyleyerek kavga çıkardı. 

Mağazadan ayrılarak büyükannelerinin evine giden aile tartışmaya burada da devam etti. Damarcus Coley, silah çıkartarak 15 yaşındaki ağabeyi Darcus'u 'başından vurmakla' tehdit etti. Daha sonra ablası ile tartışmaya başlayan Damarcus, ablasının 10 aylık oğlunu öldüreceğini söyledi.

Nasrallah: İsrail’in asıl hedefi 4 bin kişiyi öldürmekti Nasrallah: İsrail’in asıl hedefi 4 bin kişiyi öldürmekti

Damarcus, ablasını göğsünden vurarak öldürdü. 15 yaşındaki Darcus ise, Damarcus'a silahla saldırdı. Karnından vurulan Damarcus, hastaneye kaldırıldı.

''14, 15 yaşlarındaki çocuklar ateşli silah taşıyor''

Olaya ilişkin açıklama yapan Şerif Gualtieri, bireysel silahlanmanın önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı. Gualtieri, "14, 15 yaşlarındaki küçük çocuklar rutin olarak ateşli silah taşıyor ve gençler silah taşıdığında da sonuç bu oluyor. Olaylarla nasıl başa çıkacaklarını bilmiyorlar ve sonunda birbirlerini vuruyorlar" diye konuştu.

Kaynak: Haber merkezi