Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Nisa Bölükbaşı'nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nisa Bölükbaşı kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Nisa Bölükbaşı kimdir?

Antalya’da Peugeot marka 2008 tipli araç icradan satılıktır Antalya’da Peugeot marka 2008 tipli araç icradan satılıktır

Nisa Bölükbaşı kimdir?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Kaynak: Haber Merkezi