Nimet Özdemir kimdir? Nimet Özdemir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Nimet Özdemir kimdir’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nimet Özdemir kimdir?  Nimet Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Nimet Özdemir kimdir? Biyografisini haberimizde derledik…

Nimet Özdemir kimdir?

Kayseri / Develi – 1970, Ramazan, Raziye.

Murat Baş kimdir? Murat Baş kimdir?

İş İnsanı; İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Lisans eğitimini Conley Üniversitesinde siyaset bilimi üzerine yaptı.

2008 yılında inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette kurucu ortak olarak yer aldı. 2015 yılında kule vinç kiralama alanında faaliyet gösteren iki şirketin kuruluşunu gerçekleştirdi. Kuruluşuna imza attığı şirketler, alanında yurt çapında önde gelen firmalar arasında yerini aldı.

Siyasi faaliyetlerini  2017 yılında  kuruluşundan itibaren İYİ Partide sürdürdü. İstanbul İl Başkanlığında Şehit Gazi Komisyon Başkanı olarak görev yaptı. 2019 yılında ise İYİ Parti Doğa ve Çevre Politikalar Başkanlığı Hayvan Hakları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak İYİ Parti Genel Merkezinde görev aldı.

TBMM AB Uyum Komisyonu ve Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu üyesidir.

İngilizce bilen Özdemir, 1 çocuk annesidir.

İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, İYİ Parti’den istifa etti.

Kaynak: Haber Merkezi