Fenomen dizi 'Yaprak Dökümü'nde 2008-2010 yılları arasında hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle dikkat çeken Neslihan Atagül (31); 'Fatih Harbiye', 'Kara Sevda' ve 'Sefirin Kızı' gibi yapımlarda rol alarak hafızlarda yer etti.

İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı

Fatih Harbiye setinde tanıştığı meslektaşı Kadir Doğulu ile 2016'da hayatını birleştiren, özel hayatıyla da sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu, son olarak hamilelik açıklamasıyla gündem oldu.

Neslihan Atagül, karnını tutarak verdiği poza, "Bir süre daha bu ‘mutluluğumuzu’ mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkçası. Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" mesajı ile bebek müjdesini duyurdu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; son olarak eşi Kadir Doğulu ile birlikte 'Gecenin Ucunda' dizisinde kamera karşısına geçen Atagül'ün yeni dizi projesi hamilelik haberi ile iptal oldu.

Neslihan Atagül, NOW'ın 'İşgal Günlerinde Aşk' projesinde rol alacaktı. Ünlü isin, sürpriz bebek haberi nedeniyle çekimler başlamadan diziye veda etti. 'İşgal Günlerinde Aşk'a yeni bir kadın yıldız aranacak.

Kaynak: Haber Merkezi