Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

İlk gösterimi Cannes Film Festivali'nde yapılan, bu yıl en ses getiren filmlerden olan May December ile gündemde olan İsrail asıllı ABD'li oyuncu Natalie Portman, Hollywood'daki çalışma şartlarına karşı çocuk oyunculara uyarıda bulundu.

Mathilda karakterine hayat vermişti

Fransız yönetmen Luc Besson imzalı "Sevginin Gücü" (Leon: The Professional) filmiyle 12 yaşında sinema dünyasına adım atan 42 yaşındaki Natalie Portman, filmde ailesinin ölümünden sonra bir tetikçinin yanına aldığı bir genç kız olan Mathilda karakterine hayat vermişti.

“Zarar görmemiş olmam tamamen şans”

NTV'de yer alan habere göre; filmin ardından dünya yıldızı olan Oscar ödüllü oyuncu, genç yaşta Hollywood'a atılmanın tehlikelerine işaret etti. Portman "Gençleri bu işe girmeleri konusunda teşvik etmezdim. 'Hiç' demiyorum, çocuk olarak diyorum. Çocuk oyuncu olarak zarar görmemiş olmam tamamen şans eseriydi. Tabii aşırı korumacı ve inanılmaz ebeveynlere de sahiptim" dedi.

Editör: Sümeyye Aksu