Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.

Soruşturma kapsamında çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "Suç delillerini yok etmek" suçundan tutuklanan amca Fuat Güran'ın 13 Eylül'de gözaltına alınan eşi Hediye Güran'ın, jandarmadaki işlemlerin ardından getirildiği adliyede savcılıktaki sorgusu tamamlandı.

Türkiye Gazetesi’nin aktırdığına göre; Hediye Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. Yenge Güran, Narin'in kaybından birkaç gün sonra telefon numarasını değiştirdiğini söyledi.

Salim ile ilgili aralarında bir ilişki olup olmadığı yönündeki soruyu cevaplayan yenge, böyle bir şeyin kesinlikle olmadığını söyledi.

Salim Güran'ın cevapsız çağrılarıyla ilgili konuşan Hediye Güran, "Cevapsız çağrılara diyeceğim bir şey yoktur. Benim bu cevapsız çağrılardan haberim yoktur. 25 saniyelik sesli görüşme ise tam olarak hatırlayamamakla beraber Salim'in eşi Melek ile yapmış olduğumuz görüşme diye düşünüyorum. WhatsApp içeriğini ise hatırlamamaktayım." dedi.

Narin Güran Yenge

Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi

Kaynak: Haber Merkezi