Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Narin Güran olayına ilişkin 21 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Söz konusu şüpheliler arasında anne, amca ve kardeşin yanı sıra köy sakinlerinin de olduğu belirtildi. Bazı tutuklamaların gerçekleşeceği ifade ediliyor.

Emniyet kaynakları, 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili 1 gün öncesinde bir gizli tanıktan ihbar geldiğini açıkladı. Gizli tanık cinayetle bağlantılı olan isimleri emniyet birimlerine iletti.

Sakarya'da makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin 7 şüpheli ifadeye çağrıldı Sakarya'da makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin 7 şüpheli ifadeye çağrıldı

21 kişinin birazdan ifadeleri alınacak. Çapraz sorgulamalar gerçekleştirilecek. Gözaltı sayılarının artması bekleniyor.

Köye giriş çıkışların kapatıldığı bilgisi paylaşıldı.

Bakan Tunç'tan açıklama geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konuya ilişkin sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı açıklamada "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak: Haber Merkezi