Hizbullah patlamaların ardından ilk kez İsrail'i hedef aldığını duyurdu Hizbullah patlamaların ardından ilk kez İsrail'i hedef aldığını duyurdu

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra ölü bulunan Narin Güran'ın cesedinin bulunduğu Eğertutmaz deresinde Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla yeniden keşif yapılıyor. Deredeki keşfe, itirafçı da katıldı.

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta Kuran kursundan çıktıktan sonra 'kaybolan' sekiz yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra, daha önce en az üç kez ayrıntılı arama yapılan Eğertutmaz Deresi'nin kenarında, üzeri taş ve dallarla kapatılmış bir çuval içinde, son görüldüğü kıyafetlerle ölü bulunmasına ilişkin çok sayıda yanıtsız soru var.

Yeniden keşif yapıldı

Gizli tanık olduğu belirtilen kişi, tutuklu muhtar amca Salim Güran'ın kendisine Narin Güran'ın cesedini araçla getirdiğini söylemiş, Narin Güran'ı derenin kenarına kendisinin gömdüğünü de itiraf etmişti. Bu gelişmelerin ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Narin Güran'ın cesedinin bulunduğu Eğertutmaz deresinde yeniden keşif yapılıyor.

Jandarma ekipleri keşif çalışmasına başladı.

İtirafçının da keşif çalışmalarında dereye götürüldüğü anlaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi