Fehmi Karadere kimdir? Fehmi Karadere nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Fehmi Karadere’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Fehmi Karadere kimdir? Fehmi Karadere kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Fehmi Karadere’nin biyografisini haberimizde derledik…

TRT 1 | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle TRT 1 | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle

Fehmi Karadere kimdir?

Fehmi Karadere, Nagihan Karadere'nin kardeşidir. Fehmi Karadere, Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiğini açıkladığı için gündeme gelmiştir. 

Nagihan'ın kardeşi Fehmi Karadere, ailesinin Nagihan'ı evlatlıktan reddetmek için mahkemeye başvurduğunu duyurdu. Karadere, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ben ve ailem olarak (Nagihan Karadere) adında bir aile üyesi kalmamış olup, adli makamlarca görüşülüp anne ve babam adına evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurulmuştur. Bu şahsın ailemizle alakalı hiçbir hakkı, hukuku kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Nagihan Karadere ise iddiaları yalanladı. Canlı yayında babasını arayan Nagihan Karadere, evlatlıktan reddedilme iddialarını reddetti. Nagihan Karadere, "Fehmi dışında ailede kimseyle sorunum yok. Ailemin bir dediğini iki etmedim" dedi.

Editör: Betül Vural