İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Prof. Dr. Naci Görür'ü düşündüğü iddia edildi. Konuya ilişkin açıklama yapan Naci Görür, "Siyasete girersem, deprem konusuna verdiğim bunca yılım biter" dedi.

THY ve Pegasus, Beyrut seferlerini iptal etti THY ve Pegasus, Beyrut seferlerini iptal etti

Hakkında çıkan İYİ Parti adaylığına ilişkin Gazete Duvar'a açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, ''Teklifler gelip geçiyor. Ben siyaset üstü bir bilim adamıyım. Asla istemem" diye konuştu.

Gazeteci Kübra Par, "Duyumlarıma göre İYİ Parti’nin İstanbul adayı Naci Görür olabilir" ifadesini kullanmıştı. Gazete Duvar'ın haberine göre, konu hakkında açıklama yapan Görür, olası bir teklifi kabul etmeyeceğini söyledi.

Naci Görür, şu ifadeleri kullandı: "Ben bilim adamıyım. Siyaset üstü kalmak zorundayım. Benim istediğim, sesimin herkese ulaşması. Eğer siyasete girersem, polemik insan olurum. Bir partinin kitlesine ulaşırım. Biz insanları göçük altında o partili, bu partili diye çıkarmıyoruz. Hangi parti ihtiyaç duyarsa bilimsel olarak hizmete hazırız. Ancak siyasetle olmaz.

''Teklifler gelip gidiyor''

'Teklif gelse kabul eder misiniz' sorusunu yanıtlayan Görür, "Teklifler gelip gidiyor. Seviyorlar. Ancak asla siyaset düşünmüyorum. Siyasete girersem, deprem konusuna verdiğim bunca yılım biter. İnsanlar bilimsel olarak hizmet etmek istiyorum. Ben bir partiye girersem, sadece o partinin tabanına konuşurum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gazete Duvar