Taraftarium24 | Manchester United - Liverpool maçı canlı izle Taraftarium24 | Manchester United - Liverpool maçı canlı izle

Mustafa Yiğit Zeren kimdir? Mustafa Yiğit Zeren nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mustafa Yiğit Zeren'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mustafa Yiğit Zeren kimdir? Mustafa Yiğit Zeren kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Mustafa Yiğit Zeren kimdir?

Mustafa Yiğit Zeren kimdir?

Mustafa Yiğit Zeren, iş dünyasında önemli bir yere sahip olan Zeren Group'un sahibi ve CEO'sudur. 22 Ekim 1991 tarihinde Mersin'de doğan Zeren, eğitim hayatına Mersin'de başlamış ve lise eğitimini Mersin Fen Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini İstanbul'daki Sabancı Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bölümü'nde başarıyla tamamlayan Zeren, daha sonra ekonomi alanında yüksek lisansını dünyanın önde gelen üniversitelerinden biri olan The London School of Economics'te tamamlamıştır.

İngiltere'de çeşitli kurum ve kuruluşlarda staj yaparak iş hayatına adım atan Zeren, babası Rıdvan Zeren'in kurduğu Zeren MM'e 2015 yılında Türkiye'ye dönerek katılmıştır. Uluslararası mali müşavirlik ruhsatı olan ACCA'ya sahip olan Zeren, Türkiye'deki görevini Zeren MM Türkiye'de Yönetici Ortak olarak sürdürmektedir, aynı zamanda İngiltere'deki deneyimlerini Zeren MM UK'te kullanmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi