Zuhal Topal’la Yemekteyiz Armağan Kara kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Armağan Kara kimdir?

Mustafa Yetik kimdir? Mustafa Yetik nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mustafa Yetik’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mustafa Yetik kimdir? Mustafa Yetik kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mustafa Yetik’nun biyografisini haberimizde derledik…

23 Nisan Müge Anlı: Üvey anne olayı nedir? 23 Nisan Müge Anlı: Üvey anne olayı nedir?

Mustafa Yetik kimdir?

Umut Yetik 8 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Umut Bey, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Mustafa ve üvey annesinin 10 aydır birlikte olduğu iddia edildi.

İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe ve oğlu Mustafa yayına bağlanarak, aralarındaki ilişkiyi doğruladı. Umut Bey ise durum karşısındaki öfkesini ve üzüntüyü gizleyemedi. Umut Bey, kızı Melodi Naz'ın o annenin yanında kalmasını istemediğini ifade ederek, "Kızımı bana getir. Çocuğumu bana getir" dedi. Müge Anlı, Umut Bey'e kızı Melodi'nin stüdyoda olduğunun müjdesini verdi.

İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe ve Mustafa, Müge Anlı stüdyolarına Umut Bey ile yüzleşmeye geldi. Tuğçe, "Ben kızıma zarar vermesinden korktuğum için onu uzak tutuyordum. Yoksa kızımı göstermeme gibi bir durum yok. Ben Umut'un başına gelen olaylardan sorumlu değilim" dedi. 

Mustafa Yetik yayına gelerek, "Ben hiçbir zaman kendisine anne demedim" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi