Mustafa Can Ekiciler kimdir? Mustafa Can Ekiciler nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mustafa Can Ekiciler’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mustafa Can Ekiciler kimdir? Mustafa Can Ekiciler kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mustafa Can Ekiciler’in biyografisini haberimizde derledik…

Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Mustafa Can Ekiciler kimdir?

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Mustafa Can Ekiciler, Marmaraereğlisi’ndeki Karpuz Festivali dönüşü uğradığı silahlı saldırıda gözünden ağır yaralandı ve yoğun bakıma alındı.

Mustafa Can Ekiciler, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyesi bir meclis üyesidir. Tekirdağ’da yerel yönetimle ilgili önemli görevlerde bulunmuş ve ilçenin çeşitli projelerine katkıda bulunmuştur.

Mustafa Can Ekiciler, Marmaraereğlisi ilçesinde düzenlenen Karpuz Festivali’ne katıldıktan sonra dönüş yolunda bir benzinlikte durdu. Burada 18 yaşından küçük bir şahısla tartışmaya başlayan Ekiciler, yaşanan tartışma sonrası silahla vuruldu. Gözünden ağır yaralanan Mustafa Can Ekiciler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve yoğun bakım ünitesine alındı. Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ekiciler’in tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği bildirildi.

Mustafa Can Ekiciler'in 25 Temmuz 2024'te Fulden Kaya ile nişanlandı.

Kaynak: Haber Merkezi