Mürvet Yaren Der kimdir? Mürvet Yaren Der nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mürvet Yaren Der’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mürvet Yaren Der kimdir? Mürvet Yaren Der kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mürvet Yaren Der’nun biyografisini haberimizde derledik…

27 Şubat Müge Anlı: Mürvet ailesini bulacak mı? Erdem'in katili kim? Ali Osman eşiyle barışacak mı? 27 Şubat Müge Anlı: Mürvet ailesini bulacak mı? Erdem'in katili kim? Ali Osman eşiyle barışacak mı?

Mürvet Yaren Der kimdir?

4 günlükken Ümraniye’de bir binanın giriş katında bırakıldığını belirtti. Tutanaklarda Mehmet Akif Mahallesi’ne bırakıldığı yazıyor. Üzerinde bulunan “Ben bu bebeğe bakamıyorum” notunu kim bıraktı? Yanıt aranan sorular cevap bulacak mı? Mürvet Yaren Der’in aile özlemi bitecek mi?

Mürvet Yaren Der, biyolojik ailesini aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Henüz 4 günlükken bir binanın giriş katına bırakıldığını söyleyen Mürvet ailesine kavuşacak mı? Kardeşleri varsa görüşmek istediğini belirten Mürvet 14 Haziran 2005 tarihinde bırakıldığını açıkladı.

Recai Bey yayına bağlandı

Mürvet'i bulan ve jandarmaya teslim eden Recai Bey yayına bağlanarak, "Benim çocuğumsa bakarım. Benim olduğunu düşünmüyorum. 2 gün baktım. Ben eşimle ayrıldım. En büyük çocuğum 93 doğumlu. 2005'te bu çocuğu bulduğumda 4 çocuğum vardı. 2006 yılında Bayburt'a yerleştim. Şuanda da Bayburt'tayım. Ben 4 çocuğa baktım da 5. çocuğu mu evlatlık vereceğim? Çocuk benimse her şeye hazırım. Çocuklarımın annesinin nerde olduğunu bilmiyorum. Annesinin ismi Fatma" dedi.

Recai Bey'in kardeşi Gürbüz, "Recai'nin abisiyim. Recai yalan söylüyor. Kız bizim çocuğumuz. Recai'nin hanımıyla arası yoktu. 2004'te ayrıldılar. Bir daha birleştiler. Sonra bu çocuk dünyaya geldiç Bir akşam duydum ki bu çocuğu evlatlık vermişler ama çocuk bizim çocuğumuz. Ben onun amcasıyım. Benim çocuklarıma da benziyor. Recai çocuğun kendinden olduğuna inanmadığı için bıraktı. Annesini boşver. Annesi anne olsa o çocuğu bırakmazdı. Ona bakan kadından Allah razı olsun. O kadının ayağının altını öperim. Recai fazla konuşma ortalığı karıştırma o bizim çocuğumuz. DNA testi yapacaksın. Benim çocuklarıma benziyor. Yalan mı?" dedi.

Gerçeği öğrenen Mürvet, gözyaşlarına hakim olamadı. Mürvet, "O dönem Recai Bey'in başka bir kızını daha evlatlık verdiği söyleniyordu. Beni onunla mı karıştırıyorlar? Gelsinler konuşalım. DNA testi yapalım" ifadelerini kullandı.

Çin'in doğusunda etkili olan kasırgalarda 5 kişi öldü, 88 kişi yaralandı Çin'in doğusunda etkili olan kasırgalarda 5 kişi öldü, 88 kişi yaralandı

Recai Bey'in eski eşi Fatma, "Böyle bir bebek var ama onun adını Dilek koymuşlardı. Benim durumum yoktu. Bebeğimin doğum parasını başkası ödedi. Bilincim yerinde değil ben şeker hastasıyım. Ben bebeği Recai Bey'e vermedim. Doğum paramı ödeyen kişi Fatma Demirel, durumu iyi, Rizeli. Bebeği aldı. Gitti. Bana vermedi. Gürbüz hiç konuşmasın" dedi. Gürbüz Bey ve Fatma Hanım arasında tansiyon yükseldi.

Recai Bey, "Bayburttayım. Benim oraya gelme imkanım yok. burada hayvanlara bakıyorum. DNA testini veririm. Çocuk benimse arkasındayım" dedi.

Recai Bey'in ablası Güler Hanım yayına bağlanarak, "Bu kızın annesi Nuran. Recai ile birlikteyken başkasıyla birliktelik yaşadı. Kızı bırakıp gitti. Bu kız bizim kızımız. Nuran hamileydi. Kardeşimi aldattı. Kardeşimi aldattığı için kardeşim çocuğu istemedi. Bize kendisi söyledi. Gürbüz de ben de çok araştırdık ama bulamadık. Ben 70 yaşındayım. Bu saatten sonra söyleyecek halim yok. Bu kızı sattı. Gürbüz'ün bir kızı var aynen ona benziyor. Kız bizim. Kanım kaynadı. O bizim kız. Ben onu yanıma alacağım. Gürbüz Bahçelievler'de oturuyor. Şimdi gelecek. Ben de gelmek istiyorum ama çocuklarım kızar. Bizim çocuğumuzsa biz bırakır mıyız? Allah razı olsun onu büyüten kadının ellerinden ayaklarından öperim. Biz çöpe attılar, öldü diye bekledik hep" diye konuştu.  

Kaynak: Haber Merkezi