Murat Özburun kimdir? Murat Özburun nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Emniyet Müdürü Murat Özburun'un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Murat Özburun kimdir? Murat Özburun kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Görevden alınan Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun kimdir?

Murat Özburun kimdir? 

Eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk’ü darbeden Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun, görevden alındı.

Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun, kendisine küfrettiğini iddia ettiği eski polis memuru Abidin Beytullah Öztürk’ü iş yerinde darbetmiş ve olay anı güvenlik kamerasına yansımıştı.

Müge Anlı Poyraz Bıçak kimdir? Müge Anlı Poyraz Bıçak kimdir?

İstanbul Valisi Davut Gül konuyla ilgili yaptığı açıklamada Özburun’un Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü görevinden alındığını duyurdu. 

4. Sınıf Emniyet Müdürü Murat Özburun, Avcılar İlçe Emniyet Müdürüdür. Önceki görevi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Koruma Daire Müdürlüğü'dür. Murat Özburun'un yaşını öğrenmek isteyenler için net bir bilgi bulunmamakla birlikte, Avcılar Emniyet Müdürü'nün yaşına dair kesin verilere ulaşılamamıştır.

Murat Özburun'un doğum yeri hakkında belirgin bir bilgi bulunmamakla birlikte, daha önce Ankara ve İstanbul gibi şehirlerde görevler üstlenmiştir.

Kariyerindeki önemli görevler arasında 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü, Türkiye Büyük Millet Meclisi Koruma Daire Başkanlığı İdari İşler ve Destek Şube Müdürlüğü, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı, ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Personel Müdürlüğü bulunmaktadır.

Editör: Kadir Gürhan