Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hayat verdiği Demir karakteriyle sevilen oyuncu Murat Ünalmış, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum'un seçim hediyelerini çöpe attığı anları sosyal medyadan paylaşan Ünalmış, paylaşımına "Pislikleri yetmedi bir de bahçe kapısına çöplerini asmışlar" notunu ekledi.

Ünalmış'ın paylaşımı sosyal medyada çok konuşulurken, bir sosyal medya kullanıcısı ise Ünalmış için "İş istiyor diye yorumladım" yazdı.

Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı Shakira sahneyi terk etmek zorunda kaldı

Bu yoruma yanıt veren Ünalmış ise şu ifadeleri kullandı:

"Herkesi kendin gibi sandın herhalde. Hayatımda taraf farketmeksizin kimseye yaltaklanmadım, kimseden bir çıkar gözetmedim çok şükür" diyen Murat Ünalmış devamında şunları söyledi: "Bugüne kadar yaptığım işleri de birileri bana lütfetmedi. Kendi yeteneğimle ve çalışmamla yaptım. Siyasi olarak hiçbir partiyi desteklemediğimi beni tanıyanlar çok iyi bilir. Türkiye’de siyasi ve ahlaki çöküş olduğunu düşünüyorum evet. Bunu söyleyen ne ilk kişiyim ne de sonuncusu olacağım. Çevreye verdikleri kirlilik yetmezmiş gibi bir de kapımıza hediye adı altında bıraktıkları şeyi çöpe attığım tepki videosunu siyasi bir yere çekmeye çalışanlara da acıyorum."

Kaynak: Haber merkezi