Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Müjde Ar, uzun süredir setlerden uzak, gözlerden ırak bir yaşam sürüyordu. Ancak başarılı oyuncunun geçirdiği kalp ameliyatı haberi hayranlarını endişelendirdi. Gazeteci Olcay Ünal Sert'e konuşan Müjde Ar, 1 ay önce İstanbul'da kapalı kalp ameliyatı olduğunu açıkladı.

"Damarlar yüzde 95 tıkalıydı"

Ameliyatın ani olduğunu belirten Müjde Ar, "Çok ani oldu ameliyat. Yüzde 95 tıkalıydı damarlar. İki damar 2 saatlik operasyonla açıldı. Ben ne sigara içerim ne alkol kullanırım. Diyabete bağlı olarak gelişmiş... Tip 2 diyabetim. Ercan (Karakaş) check-up'a gitmişken ben de halsizliğimi dile getirince tetkikler sonucu ortaya çıktı ve çok çabuk müdahale edildi." ifadelerini kullandı.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Müjde Ar, Almanya'dan yeni geldiklerini ve eylül ayında eşi Ercan Karakaş ile Bodrum'a tatile gideceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi