Muhammed Kaplan kimdir, hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Muhammed Kaplan kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Muhammed Kaplan kimdir? Muhammed Kaplan kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Muhammed Kaplan kimdir ’in kim olduğu merak ediliyor.  Arama motorlarında Muhammed Kaplan kimdir aratılıyor. Muhammed Kaplan kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Muhammed Kaplan kimdir ’in biyografisini haberimizde derledik…

Muhammed Kaplan kimdir?

Muhammed Kaplan'ın Ayhan Bora Kaplan2ın kardeşi olarak biliniyor. Gazeteci Tolga Şardan konuya ilişkin şunları aktardı:

“Ankara’nın eğlence merkezlerinin yoğun olduğu Küçükesat Caddesi üzerinde güvenlik uygulaması çerçevesinde araçlar ve kişilere yönelik kontrol yapan Yunus polis ekipleri, saat 22.30 sıralarında durdurdukları bir araçtaki Muhammed Kaplan isimli kişinin üzerinde arama yaptı.

Arama sırasında Kaplan’ın üzerinde Glock marka bir tabanca ele geçirildi. Avusturya yapımı ve sınıfında en iyiler arasında yer alan Glock’a polislerce el konuldu.

Yunus polis ekipleri, ruhsatsız tabancayla birlikte şüpheli Muhammed Kaplan’ı, bölgedeki polis merkezi olan Esat Polis Merkezi Amirliği’ne getirip görevli polislere teslim etti. Adli soruşturmayı yürütecek polisler de Kaplan ve Glock marka tabancayı eksiksiz biçimde teslim aldı.”

Tülay Baydar Bilgihan kimdir? Tülay Baydar Bilgihan kimdir?

Editör: Selim Ercan