33 yaşındaki Güllü Çolak'a 2 ay önce Kahramanmaraş'tan kayıplara karışmıştı. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kaybolan Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet, "9 sene eşim ve sevgilim ile aynı evde yaşadık" dedi. Mehmet, resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığı için Güllü ile sevgili olduğunu söyledi. Güllü ile 13 yıldır nikahsız birlikte olduğunu söyleyen "Evdeki birikimi, altınları, 2 çocuğumuzu alıp kaçtı. Ben TIR şoförüydüm. Annesi bana göz koyunca sevgilim çocuklarımızı da alıp kaçtı. Güllü enkaz altında kaldı. Ben onu ellerimle kazıyarak çıkardım. Ben haftanın 5 günü kebap yedirirdim. Ona değer verirdim" ifadelerini kullandı.

2 ayın ardından Müge Anlı’da bulunan Güllü Çolak yayına bağlandı. Sevgilisi Mehmet'in başına parke taşıyla vurduğunu anlatan Güllü, kimseyle evlenmediğini ve baba evine geri döndüğünü söyledi. Güllü, sevgilisi Mehmet'in kendisinden sonra iki evli kadını daha kaçırdığını, Mehmet'in o kadınları kandırıp altınlarını aldığını, o kadınların da yuvasını yıktığını teker teker anlattı.

"Babaannem ile halam birini öldürüp kıyma makinesinden geçirdi"

Güllü'nün eski eşi Mahmut ve yeğeni Ahmet, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ahmet, "Halam evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapıyor. Bunu çoğu kişi biliyor ama biz o zamanlarda küçüktük. Babaannem ile halam birini öldürüp kıyma makinesinden geçirdiler. Babaannem hep 'O adam ne pis kokmuştu' diye anlatırdı" dedi.

Mahmut Bey, "Ben Mehmet'i eşimin kuzeni diye bildim. Onu yedirdim içirdim misafir ettim. O benim eşimi kaçırdı. Ben psikolojik sıkıntı çektim. Ben depremzedeyim ama depremden daha büyük bir acı yaşadım. Benim evime misafirim olup, kardeşim olan, soframı paylaşan kişi bu kadar karaktersiz olamaz. Hatta eşi Gülsümle bile benim evime geldi. Benim kardeş bildiğim insan. İnsan kardeşinin namusuna bakmaz. O kadar karaktersiz bir insan. Ben Güllü'ye güvendim. İnsan eşine güvenmeyecek de kime güvecek? Ben DNA testi yaptırdım. Oğlum benden değilmiş. İnanın öldürecektim bunları. Davuttan 2 kızı oldu. Mehmetten 1 oğlu oldu. Onları da benim üzerime kaydetmişler. Ben dava açtım bunlara. Benden en güzel duygularımı çaldılar" diye konuştu.

6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim? 6 Haziran Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde itiraf geldi, Mehmet Ali Özdemir'in katili kim?

Güllü Çolak'ın yeğeninin iddiası doğru mu?

Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet Taşpınar, söz konusu iddiaya ilişkin, "Güllü, 'Çocuğum öldü. Adamı da et makinasında çektim, öldürdüm' dedi. Başka bir şey konuşmadık" açıklamasında bulundu. 

"Evi aylarca parfümlerle yıkamışlar"

Ahmet, "Biber tarlasındaydık o zaman. Kardeşlerim vardı. Babannem ve halam da kendi aralarında konuşuyordu. Hatta babaannemin aklına 1 yıl boyunca hep bu olay gelirmiş ve midesi bulanırmış. Babaannem, 'Kokusu hala burnumun dibindeymiş gibi hissediyorum. Gözümün önünden gitmiyordu' dedi. Güllü halam konuyu açtı. Taner amcama anlatıyordu. Babannem, 'Yine midem bulanıyor. Anlatma' dedi ve kusar gibi oldu. 'Adamı kıyma makinesinde çektik. Lavaboya akıttık. Evin kanını temizledik. Sana neler yapmayız' sözleriyle bir adamı tehdit ettiler. Ben bunu tam detaylı olarak 2021'in sonunda öğrendim. Evlenme-ayrılma olayım oldu. Halamla beraber kalıyordum. Halama 'Senin dilinde böyle bir olay var. Ne yaptınız adama?' diye sordum. Güllü halam, 'Paraya ihtiyacımız vardı. Bir adam vardı. Adamı eve çağırdık. Ben adamı bıçakladım öldürdüm. Bunu nasıl kaldırırız diye plan yaptık. Et makinesinde çekip lavaboya akıttık' dedi. Tamamını çekmişler. Lavaboya akıtmışlar. Hatta 1 ay boyunca güzel koksun diye parfümlerle yıkamışlar. Çünkü her zaman 'burnumuza kokuyordu' diyorlardı. Kokusu gitsin diye aylarca evi yıkamışlar. 'Bizi bulamadılar' diye övünürlerdi. Onu ortadan kaldırmak için saatlerce uğraşmışlar. Sabaha kadar. Bu öldürdükleri adam zaten amcamı öldürecekmiş. Bunlar korktukları için bu adamı öldürmüşler. Ben kızların babası olabileceğini düşünüyorum. Adamın kim olduğunu bilmiyorum. Sadece olayı dinledim. Kardeşlerim de tarlada bu olayı duydu. Ablam zaten bağlanacaktı ama devlet memuru olduğu için ismini vermek istemiyor. Babam da bizden duydu bu olayı. Babaannem bize dedemizi yavaş yavaş zehirlediğini söyledi" diye konuştu.

Mehmet, "Güllü, 'Et makinası aldım. Bana para gönder yoksa sonu kötü olur. eğer seni de et makinasında kendini çektirtmek istemiyorsan bana para gönder' dedi. Ben bu kadarını biliyorum" dedi.

Ahmet'in babası Durmuş Bey yayına bağlanarak, "Oğlumun anlattıkları doğru. Ona öyle anlatmışlar. Annem ve kız kardeşim çok anlatmazlar. Detay vermezler. 'Et makinasından çektik lavabodan akıttık' dediler. Ben sordum ama anlatmadılar. " açıklamasında bulundu.

11 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği nehirde boğuldu 11 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği nehirde boğuldu

Güllü Çolak'ın diğer abisi Bayram Çolak, "Ben 2016 yılında bu olayı duydum. Biz o zaman Güllü ile bir araya geldik. Ben o olayların o dönem 2015-2016 yılında olduğunu düşünüyorum. Taner Kutlu şimdiki adıyla Durdu Çolak ve Güllü bu olayı yapmış. Olayların temelinde Taner Kutlu var" dedi. 

"Define arayan bir adam bir anda ortadan kayboldu"

Yayına bağlanan Sibel Hanım, "Ben 2012 yılında evlendim. 2011 yılında bu olayın olması lazım. Biraz kilolu gözlüklü bir adam vardı. Onun parasını alıyorlardı. Amcam Tanerle birlikte geziyorlardı. Define arıyorlardı. Sonra o adam ortadan kayboldu. Define bulup bulmadıklarını bilmiyorum. Adam kendi evinde kalıyordu. Yabancı bir adam. 50 yaşlarındaydı. Babam beni babaannemlere göndermiyorlardı. Böyle pis şeyler yapıyorlardı" dedi.

Yaralı ticaretin sahibi Mahmut Bey, "Kayıtları tutmuyoruz ama evet kıyma makinesi satıyoruz" açıklamasında bulundu. Ahmet, "Ben o makineyi görmüştüm. Köyde salça yapmak için kullanıyorlardı o makineyi. Çok büyük bir kıyma makinesiydi. Havuz kare şeklindeydi. En son Elmalar Köyü'nde nenemlerin evindeydi. Yaptıkları salçaların tamamını sattılar. Hiçbirini yemediler" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi