Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, 1 Haziran 2019 tarihinde Gaziantep’teki evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Cengiz Karademir konusu işleniyordu. Cengiz Karademir’in kızı Naime, canlı yayında cinayet itirafında bulundu. Naime, “Annem ve sevgilisi Şeyhmus’un zoruyla babamın çayına uyku ilacı kattım. Babam uyuduktan sonra annemin sevgilisi Şeyhmus eve gelerek babamı üçlü priz kablosuyla boğarak öldürdü” dedi.

"Annem ve sevgilisi babamı öldürdü"

Her şeyi canlı yayında itiraf eden Naime Karademir, "Annem ve sevgilisi babamı öldürdü. Annem ve babam ayrıydı. Biz 3 kardeş babamla yaşıyorduk. Annem bizi çok dövüyordu. Sürekli şiddet uyguluyordu. Sonra annem Şeyhmusla birlikte anneannemlere yani Antep'e yerleştirler. Kardeşimi Kur'an kursuna verdiler. Biz 2 kardeş kaldık. O sürede babam kardeşimi hep dövüyordu. Annem ve babam boşanmıştı ama aralarındaki çekişme devam ediyordu. Babam boşanınca anneme evden pay vermedi. Babam bize annemin sevgilisinden dolayı kinlenmişti. Biz Alper'le evliliği bilmiyorduk. Babam da bilmiyordu. Bana da 'Siz Şeyhmus'un çocuklarısınız' diye hakaret ediyordu. Biz annemizle yaşamak istiyorduk. Babam görüşmemize izin vermiyordu. Biz gizli gizli annemi arıyorduk. Biz tatillerde annemin yanına gittik" dedi.

"İlk deneme başarısız oldu"

Naime sözlerini şöyle sürdürdü:

"Orada annem ve Şeyhmus oturuyorlardı. Annem bana 'evin anahtarını bize vermen lazım' dedi. Babam iş yerinden 30 bin lira tazminat almıştı. Onu çalacaklarını söylediler. Ben kabul etmedim. Sonra aralarında konuştular. Öldüreceğiz' dediler. Şeyhmus, 'Anahtar olsa yeter' dediler. Samet'i çağırdılar. 'Baban ölsün istiyor musun? Artık hep birlikte yaşayacağız' dediler. Samet onların böyle bir şey yapacağını bilmeden 'ölsün' dedi. Ben kabul ettim. Uyku ilacı verdiler. Babana toz halinde ver yemeğine, içeceğine karıştır' dediler. Ben karıştırıp verdim. Mantının yoğurduna karıştırdım. Babam onu yedi. Uyuyakaldı. Şeyhmus eve girdi. İyice uyumasını bekledi. Sonra ben uyuyakaldım. Şeyhmus beni uyandırdı. 'Ben yastıkla boğacağım. Sen de çırpınmasın diye bacaklarına otur' dedi. Ben korktum ağladım. O da çıkıp gitti. Babam tam dalmamıştı. Uyku ile uyanıklık arasındaydı. Ben ağladığım için sinirlendi Şeyhmus çıkıp gitti" diye konuştu.

"Çaya uyku ilacı kattım: Annemin sevgilisi Şeyhmus üçlü prizle boğmuş"

3 gün sonra babası Cengiz Karademir'î annesi ile sevgilisinin yeniden öldürmeyi denemeye karar verdiklerini açıklayan Naime, şunları söyledi:

"'Bu kez sen olma. Sorun çıkarıyorsun' dediler. Aynı haptan bir tane daha verdiler. Bu kez çayına karıştırdım. Ben zaten o gün teravihe gidecektim. Ramazan ayıydı. Babam yine uyudu. Kapıyı açtım. Şeyhmus 'Geldim. Sen çıkıyor musun?' dedi. Ben kapıyı açtım. Çıktım. Direkt Şeyhmus girdi. 'Beni görür görmez boğuştuk. Baban balkona kaçtı. Ben onu içeri çektim' dedi. Şeyhmus'ta eldiven, şapka, gözlük vardı. Karşı komşumuz 'imdat' diye babamın sesini duymuş ama sonra ifadesini geri çekmiş. Şeyhmus emin olmak için evdeki üçlü prizle boğduğunu söyledi. Şeyhmus'un yüzünde yara izleri vardı. Sabaha karşı eve gittim. Babam kapıyı açmadı. Annem 'taksiye bin gel' dedi. Melike ablamı o dönem çağırdı. Hep 'Boşver düşünme' dedi. Eşyalarımı alma bahanesiyle eve gittim. Cinayet günü 1 gece babamla evde kaldım. Akşamına Şeyhmus geldi. Şeymus'un yüzünde çizik ve yara vardı. Gözlüğünün camı patladığı için yüzünü kesmiş."

Kürşad Yılmaz, iki aylık oğlu ile Bahçeli’yi ziyaret etti Kürşad Yılmaz, iki aylık oğlu ile Bahçeli’yi ziyaret etti

Naime

"Yerlerde kan izleri vardı"

Naime'nin diğer kardeşleri, "Evde bir boğuşma izi vardı. Yerlerde kan izleri vardı. Evin her yerinde kan vardı. Çok kişi gördü" açıklamasında bulundu.

Müge Anlı, "Olay yeri oraya gittiğinde kan izi gördüğüne dair açıklaması yok. Ayrıca kapı içeriden kilitli olarak bulunmuş. Bu kadar kişi kan gördüğünü söylüyorsa neden kayıtlara doğal ölüm olarak geçti? Kan olsa olay yeri cinayet soruşturması başlatırdı" dedi.

"Evde yoğun kan kokusu vardı"

Naime'nin arkadaşı İsminur, "Biz eve 3 gün sonra girdik. Naime 'Biz evi temizleyeceğiz. Kimse yok' dedi. Yardım istedi. Akif abi, Melike abla, yeni doğmuş bebek ve Naime vardı. Kapı kırılmıştı. Girilmez yazısı üstündeydi. 'Beyaz eşyalar dışında bütün eşyalar atılacak' dediler. Biz içeriyi temizleyemeye girdik. Kapı açıldıktan beri içeride çok kötü koku vardı. İçeride kusma vardı. Kan izleri vardı. Naime'nin dediği gibi orada televizyonun önünde cam kırıkları vardı. Halı kandan ağırlaşmıştı. Zor kaldırdık. Evde yoğun kan kokusu vardı. Üstümüze sindi sandık. Üstümüzü değiştirdik." açıklamasında bulundu.  

Anne iddiaları reddetti

"Ben tüm bu iddiaları reddediyorum. Beni karıştırın ama bu olaylara Şeyhmus'a karıştırmayın. Ben konuşmayı istemiyorum" diyen Emine Hanım röportajı terk etti.

Kaynak: Haber Merkezi