Zindar kimdir? Zindar nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Zindar’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Zindar kimdir? Zindar kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Zindar’nun biyografisini haberimizde derledik…

Zindar kimdir?

Arkadaşının köpeğini gezdirmek için evden çıkan 16 yaşındaki Edanur Yılmaz, 3 Mart Pazar günü kayboldu. Annesi kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Annesi, Edanur'un 2,5 yaşında çocuğu olduğunu söyledi. Annesi, Edanur'un yasaklı madde kullandığını ve torununun şu an kaynanasında kaldığını söyledi. Edanur'un eşinin ise cezaevinde olduğunu açıkladı. Eşinin kına gecesinde vurulup hayatını kaybettiğini açıkladı. Edanur'un annesi Seda Hanım, kendisinin de küçük yaşta evlendiğini, vefat eden eşini çok sevdiğini ve 6 çocuğu olduğunu açıkladı.

Edanur'un sevgilisi 18 yaşındaki Dündar yayına bağlandı. Dündar, "Edanur benim kız arkadaşım. Sevgilim. Ben de arıyorum. Babasıyla görüşüyorum sürekli. Fotoğraftaki köpek bizim arkadaşımızın. Sahibi kadın" dedi. 

Edanur'un kız arkadaşı, "Köpek Suat'ın. Zindar ve Suat arkadaş. Biz Dündar'ı Zindar olarak biliyoruz. En son onunla birlikte olduğunu biliyoruz. Daha sonra haber alamadık" diye konuştu. Zindar ise hakkındaki iddialara ilişkin, "Birlikte oturduk. Çay kahve içti. Sonra evine gitti" dedi.

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

Yayına bağlanan bir kadın, "Bu köpek benim oğlum Serdar'ın. Birkaç yıl önce Kilis'teki evimizden çaldırlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi