Tolga Bayram kimdir? Tolga Bayram nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Tolga Bayram’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Tolga Bayram kimdir? Tolga Bayram kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Tolga Bayram’nun biyografisini haberimizde derledik…

4 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin gözaltına alındı, Üvey baba Selahattin Yalnız cezaevine gönderildi 4 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin gözaltına alındı, Üvey baba Selahattin Yalnız cezaevine gönderildi

Tolga Bayram kimdir?

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 16 Nisan Salı günü kaybolan 22 yaşındaki Selin Öztürk, Müge Anlı’da aranmaya devam ediyor. Eşi bir süredir cezaevinde olduğu için annesinin yanında kalan Selin Öztürk’ün babasının evinde duş alacağını söyleyerek evden ayrılıp bir daha geri dönmediği belirtildi. Köpeği ile birlikte ortadan kaybolan Selin’in abisi Furkan annesi Yeliz Karalar’ı suçlarken, Yeliz Hanım’ın tek derdi kızının bulunması.

Selin Öztürk'ün kaybolmadan önce birlikte görüldüğü ve irtibatı olan arkadaşları Müge Anlı stüdyolarına bildiklerini anlatmaya geldi. Selin Öztürk'ü kaybolmadan önce gördüğünü söyleyen arkadaşı Merve Uzun, Selin’e ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Selin’i kaybolmadan bir gün önce Merve, Tolga ile birlikte evine bıraktıklarını söyledi. Muhammet'in Selin ile birlikte kredi kartından harcadıkları 1500 lira nedeniyle taksici Emo tarafından arandığını söyledi.

Selin'i evine bıraktıklarının ertesi günü Muhammet, Merve, Arif ve Tolga Bayram'ın gelen bir telefonun ardından ovaya gittiklerini söyleyen Merve, "Arabadan sadece Muhammet ve Tolga indi. Bir abi konuşmaya başladı, sonra da elinde silah olan biri geldi. Sonra 15 kişilik çok kalabalık bir grup oldular" dedi.

Para mevzusunun açıldığını söyleyen Merve, Selin'in kredi kartından yaptığı 1500 liralık borcu yüzünden gerginlik yaşandığını açıkladı. Merve, Tolga'nın bildiklerini anlatmadığını söyledi. Merve, bahsettiği ovayı Müge Anlı’nın ekibine gösterdi ama Muhammet ve Tolga olayın yaşandığı yerin orası olmadığını belirti.

Yusuf Can Zeybek kimdir? Yusuf Can Zeybek kimdir?

'Selin hayatta ama saklanıyor' mesajı

Selin Öztürk'ün kaybıyla ilgili soru işaretlerine bir yenisi daha eklendi. Müge Anlı, Selin Öztürk'ün kaybıyla ilgili bir gelişme olduğunu belirterek, "Selin'in arkadaşı Tolga'ya bir hanımefendi 'fake' üzerinden ulaşarak, "Selin Fatma Kapar isimli bir kadınla birlikte saklanıyor" demiş. Sattıkları yasaklı madde parasıyla da geçindiğini söylemiş" dedi.

Selin Öztürk'ün kaybında soru işaretleri her geçen gün artıyor. Selin Öztürk saklanıyor mu? Tolga'ya gelen mesaj gerçeği yansıtıyor mu? Selin Öztürk'ün ilgili fotoğrafı ekrana yansıtıldı. Selin'in elindeki yara izlerinin güncel olduğu söylendi. Selin'in arkasındaki kadın Fatma'nın elinde yüklü miktarda yasaklı madde olduğu belirtildi. Anne ise, "Ben o yüzüğü yakın zamanda elinde hatırlamıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi