Şoför Turgay kimdir? Şoför Turgay nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şoför Turgay’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şoför Turgay kimdir? Şoför Turgay kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şoför Turgay’nun biyografisini haberimizde derledik…

26 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer, Müge Anlı ve ekibini polise şikayet etti 26 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer, Müge Anlı ve ekibini polise şikayet etti

Şoför Turgay kimdir?

Şüphelendiren ev satışı, kuşku uyandıran arkadaşı... 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya cinayete mi kurban gitti? Uşak'ta annesini ziyaret ettikten sonra ortadan kaybolan Sevil Çetinkaya'ya 54 gündür ulaşılamıyor. Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? Sevil Çetinkaya'yı son gören erkek arkadaşı İsmail Gezer verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine çekti. İsmail Gezer gerçekleri gizliyor mu? İsmail Gezer suçlu psikolojisi mi sergiliyor?

Turgay Bey, "İsmail Gezer arsa konusunda beni de dolandırdı" diyerek Müge Anlı stüdyolarına geldi. Turgay Bey, "Ben onu tanıdığımda bekçilik yapıyordu" dedi.

Orhan Erdemir kimdir? Orhan Erdemir kimdir?

Turgay, "Ben bir şirkette şoförlük yapıyordum. İsmail bekçi olarak işe girdi. Benim annemin bir tarlası vardı. Satmak için İsmail Bey'e söyledim. Arkadaşlarım İsmail Bey'in arsa aradığını söyledi. Annem ile İsmail telefonla konuştu. Annem 'satmıyoruz' dedi. İsmail adamlardan para aldığını iddia etti. Sahte dilekçe hazırlamış. 280 bin lira. İmza bana ait değil. Benim imzamı taklit etmiş. Henüz incelemeden sonuç çıkmadı" dedi.

Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir? Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir?

İsmail Gezer'in cezaevinden arkadaşı, "İsmail'in çok güzel bir el yazısı var. Cezaevinde herkese dilekçe yazardı. Normalde bundan daha güzel bir yazısı var. Burada hızlı yazmış olmalı. Onun yazısı olduğu şu harflerden belli" dedi.

Yayına bağlanan İsmail Gezer, "Sizden kurtuldum. Tabi rahata erdim. Allah sizin elinize düşürmesin. Şimdi siz Turgay'ı getirmişsiniz. Ben davayı kazandım. Başkasının arsasını bana satmaya kalktı. Benim paramı aldı kaçtı. Savcıya beraber gittik. Aramızda sözleşme yaptık sonra 'imza benim değil' dedi" diye konuştu.

Müge Anlı İsmail Gezer kimdir? Müge Anlı İsmail Gezer kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi