Justin TV | Arsenal - PSG maçı canlı izle Justin TV | Arsenal - PSG maçı canlı izle

Sevtap kimdir? Sevtap nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sevtap’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sevtap kimdir? Sevtap kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sevtap’nun biyografisini haberimizde derledik…

1 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker'in ölümündeki soru işaretleri, Banu Çelen bebeğiyle ilgili ne karar verecek? 1 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker'in ölümündeki soru işaretleri, Banu Çelen bebeğiyle ilgili ne karar verecek?

Sevtap kimdir?

Sevtap, annesi Taliha Hanım'ı arıyor

31 yaşındaki Sevtap, eşi Metehan ile birlikte annesini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Babaannesine yıllarca anne, dedesine dede diyen ve kafa karışıklığı yaşayan Sevtap, annesi Taliha Hanım'ı arıyor. Özel bir ihracat firmasında müşteri temsilcisi olarak çalışan Sevtap'ın babası Mehmet Keskin ile annesi Taliha Hanım aynı iş yerinde tanışıyorlar. Babaannesine doğduğu gün bırakılan ve bu gerçekle 7 yaşında yüzleşen Sevtap annesini bulabilecek mi? Taliha Hanım'ın 52 yaşında olduğu düşünülüyor.

16 Kasım 1993 yılında dünyaya gelen Sevtap, annesinin Samsunlu olduğunu biliyor. Babasının ise 2 kardeşi olduğu bilgisine sahip.

Kaynak: Haber Merkezi