Sevil Çetinkaya kimdir? Sevil Çetinkaya nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Sevil Çetinkaya’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Sevil Çetinkaya kimdir? Sevil Çetinkaya kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sevil Çetinkaya’nun biyografisini haberimizde derledik…

24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi? 24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi?

Sevil Çetinkaya kimdir?

50 yaşındaki Sevil Çetinkaya 4 Mayıs Cumartesi günü kayboldu. Sevil Çetinkaya'dan 52 gündür haber alınamıyor. Sevil, 28 Nisan'da Fransa'dan Türkiye'ye geliyor. Uşak'taki annesini ziyaret edip ortadan kayboluyor. Sevil'in Didim'deki evini satıp Fransa'dan bir ev almaya niyetlendiği öğrenildi. Uşak'tan kaybolan Sevil'in 5 milyon TL değerindeki evi ailesinden habersiz sattığı ortaya çıktı. Sevil Çetinkaya'yı aramak için ablası ve abisi Müge Anlı stüdyolarına geldi.

25 Haziran Müge Anlı: Ercan Hallaç ve eski eşi Gül Polat uzlaşacak mı? Savaş Diricanlı oğlunu bulabilecek mi? 25 Haziran Müge Anlı: Ercan Hallaç ve eski eşi Gül Polat uzlaşacak mı? Savaş Diricanlı oğlunu bulabilecek mi?

Kızılcık Şerbeti Meri, Abdullah Ünal’ın yeni sevgilisi mi? Kızılcık Şerbeti Meri, Abdullah Ünal’ın yeni sevgilisi mi?

Ailesi, Sevil'in başına boşanma aşamasında olduğu eski eşi Ayhan Çetinkaya ya da İsmail isimli bir adam tarafından bir iş getirilmiş olabileceğini düşünüyor.

Müge Anlı İsmail Gezer kimdir? Müge Anlı İsmail Gezer kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi