Müge Anlı Selahattin kimdir? Müge Anlı Selahattin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Müge Anlı Selahattin'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Müge Anlı Selahattin kimdir? Müge Anlı Selahattin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Müge Anlı Selahattin biyografisini haberimizde derledik…

Müge Anlı Selahattin kimdir?

Fitnat Hanım ve Selahattin Bey Muğla'da birlikte yaşıyorlar. Fitnat Hanım'ın ilk evliliğinden Figen Tülay adında bir kızları var.

Fitnat Hanım ve Selahattin Bey, komşuları vefat edince onların Gizem ve Bahar adındaki kızlarını yanına alıyorlar ve birlikte yaşamaya başlıyorlar.

Çin'in doğusunda etkili olan kasırgalarda 5 kişi öldü, 88 kişi yaralandı Çin'in doğusunda etkili olan kasırgalarda 5 kişi öldü, 88 kişi yaralandı

Bahar Demir ve Figen Tülay Bayındır, Baba Selahattin Bey'e uyku ilacı verip kaçmak istemişler.

Baba Selahattin Bey, "65 bin lira parayı alıp Muğla'dan İstanbul'da geldiklerini öğrendik. Nerede olduklarını bilmiyoruz. Tülay benim öz kızım değil ama ben ona babalık yaptım. Öbür kız da benim kızım değil ama ona destek oldum. Az kalsın canımdan oluyordum. Ben bunu haketmedim. Ben çeyizlerini bile aldım. Arkadaş gibiydim. Onlar beni öldürmek istediler ama ben onları düşünüyorum. Sağ olmalarını ve rahat etmelerini istiyorum" dedi.

Kayıp kızlar bulundu. Kayıp üvey kızlarını arayan babanın ise kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği Müge Anlı'da ortaya çıktı.

2 Genç Kız Kayıplarının 15. Gününde Bulundular

Kaynak: Haber Merkezi