Milan - Liverpool maçı izle [CANLI] Milan - Liverpool maçı izle [CANLI]

Müge Anlı Seher kimdir? Müge Anlı Seher nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Müge Anlı Seher’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Müge Anlı Seher kimdir? Müge Anlı Seher kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Müge Anlı Seher’nun biyografisini haberimizde derledik…

11 Eylül Müge Anlı: Gökhan Atakan'ın şüpheli ölümü, Zeynep Hanım kocası Mehmet Rifaioğlu'na dönecek mi? 11 Eylül Müge Anlı: Gökhan Atakan'ın şüpheli ölümü, Zeynep Hanım kocası Mehmet Rifaioğlu'na dönecek mi?

Müge Anlı Seher kimdir?

Ev hanımı

19 yaşında evlendi. 30 yıl evli kalan Seher 2,5 yıl önce boşandı.

1 kızı 3 oğlu var.

Ortaokul mezunu. 

Abdulhalim Eliş, 26 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Leyla Eliş'i bulmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Eşinin, Seher adında bir kadın arkadaşını kıskandığı için gittiğini söyledi.

9,5 yıldır bulaşıkçı olduğunu ve restoranda çalıştığını söyleyen Abdulhalim Eliş, sosyal medya üzerinden kadınları dolandırdığını açıkladı. Sanal arkadaşlarından para aldığını söyleyen Abdulhalim Eliş, 7 ay önce Seher ile tanıştığını açıkladı. Ben izin günlerimde kadınlarla görüşüyorum ve kadınlardan para alıyorum.  "Genellikle bana dul kadınlar geliyor" diyen Abdulhalim Eliş, "Ben eşimin izni rızası olmadan bu yola başvurmam. Eşim biliyordu. Benim faturalarımı da yatırıyorlardı. Para da veriyorlardı. Peynir, zeytin, kurban eti bile getiriyorlardı. Para bitti, huzur da bitti. Karım gitti. Benim arabamı çaldılar. Ben arabamı, eşimi bulmak ve adaletin yerine gelmesini istiyorum. Bütün hatalarımdan pişmanım." diye konuştu.

Müge Anlı, "Sen resmen 'Ben eskortum' diyorsun. Keşke buraya gelince Bakırköy'e gitseydin. Bunu neden anlatıp reklamını yapıyorsun?" diye sordu. 

3 çocuğunun annesi Leyla Eliş'e geri dön çağrısı yapan Abdulhalim Eliş, "Ben karımı çok seviyorum. Üzerine kuma getirmedim. Seher Hanımla sadece arkadaşız. Gerekirse sosyal medyayı kapatırım. Eşim yeterki gelsin. Eşim bu durumu biliyordu. Ben ondan gizli bir şey yapmadım. Seher Hanım mizacı gereği herkese 'aşkım' diyor. Eşim Seher bana 'aşkım' dediği için kıskandı. 7 ay önce sosyal medyadan tanıştık. Onunla sevgili değiliz. Kadınlar bana maddi yardım yapıyorlardı. Ben yuvam için bunları yaptım. Eşim Leyla, 'Benim ihtiyaçlarımı karşıla, gerisi boş' dedi. Leyla ne olur dön artık. Seni çok özledim. Seher benim sadece arkadaşım. Bana para yardımı yaptı. Kimse senin yerini tutamaz" dedi.

Seher Hanım ise, "Ben konuşacak arkadaş aradım. Başka bir amacım yoktu. Kötü bir evliliğim vardı. Abdulhalim Bey ile görüntülü konuşuyorduk. Karısı karşı çekyatta yatıyordu. Benden haberi vardı. Ben kuma olacak kadın mıyım? Benim alnım açık. Kuma olmadığımı ispatlayacağım" dedi.

Kıskanılan arkadaşının yanında eşini arıyor

Abdulhalim, "Benim kızım ve oğlum eşimi kaçırdı. Ben suçumu kabul ediyorum. Pişmanım. Eşim dönsün. Sosyal medyamı kapatacağım. Ben şiddet, baskı, tehdit yapmadım. Benim buraya gelme amacım bir arabamı almak. İkinci eşim. Karım beni Seher'den kıskandı. Eşim her şeyimi biliyordu. Bana haksızlık yaptı. Daha önce gitmemişti. Neden şimdi gitti? Eşim de beni aldattı. Benim haberim yoktu. Eşim kapalıydı çok iyiydi. Sonradan açıldı. Mini etekler falan. Tazminat davası açtı" dedi.

Seher, "Ben ev hanımıyım. Ortaokul mezunuyum. Orta 3'ten terkim. 4 sene dikiş nakış çalıştım. 19 yaşında evlendim. 30 yıl evlilik yaşadım. 2,5 yıl önce eşimden ayrıldım. Kızım hemşire. 1 kızım 3 oğlum var. Emekli oldum. Babamın yüzde 25 maaşını alıyorum. Babamın evinde oturuyordum. Bu 7 ay önce bana istek attı. Grupta arkadaşlarıma beni soruyor. Ben o isteği 1 hafta sonra kabul ettim. Boşluktaydım. Yeni hat aldım. Hattımı bile bana ulaşamaması için yeni aldım. Biz ilk başta 1 ay konuştuk. Leyla boşanma davası açtı. Benim engelli çocuğum var. Kızı Kader Eliş ile Leyla beni evlerine çağırdı" diyerek süreci anlattı. 

"İnsanları yaptıklarına göre değerlendirmelisiniz"

Duydukları karşısında şaşkınlığını ve öfkesini gizleyemeyen Müge Anlı, "İnsanları giydiklerine göre değil, yaptıklarına göre değerlendirmelisiniz. Bu anlattıklarınız akla mantığa sığmıyor" ifadelerini kullandı.

"Beni götürdüğüm kurban etleri korudu"

Abdulhalim'in kızı ve eşinin daveti üzerine onlara gittiğini anlatan Seher, şunları söyledi:

"Ben onlara gittiğimde korktum ama beni o götürdüğüm kurban eti korudu. Allah'a şükürler olsun. Bana misafirliğe gel dediler. Sonra bana iftira attılar. Ben Abdulhalim'in ne iş yaptığını sonradan öğrendim. Ben kurban etini evine, ailesine götürdüm. Buzluğa koydular yediler. Ben 30 yıl evli kaldım. Kocam eve hiç kadın getirmedi. Getirse boşardım."

"Siz insanın başını belaya sokarsınız"

Müge Anlı, "Siz insanın başını belaya sokarsınız. İnsanı hapse sokarsınız" dedi.

Leyla Eliş yayına bağlanarak, "Yalan söylüyorlar. Sevgililer. Ben uyurken eve getirdiler. Her şeyi ispatlarım. Ben şimdi karakola gidiyorum. Hep iftira atmış. Ben hiçbir şekilde onu istemiyorum Sen bana her türlü eziyeti yaptın. Şiddet gördüm" diye konuştu. Abdulhalim, "Ben hatalıyım ama eşim yalan söylüyor" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi